18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
SZYBCY i WŚCIEKLI GTA4
inf3kkted • 2012-11-06, 23:38
kultowy film zrobiony w kultowej grze:)

cześć 2

Htysz!
Zgłoś
mateuszowy 2012-11-08, 16:01 5
szer.Lucjan napisał/a:

GTA IV nie jest kultowe tylko chujowe.

Chujowa to jest Twoja matka gimbusie

"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Zgłoś
E................t 2012-11-08, 16:04 2
od zawsze gta byla zajebista gra i juz po nowym roku wychodzi V ;D ,a ci co pisza ze chujowe to niech wachaja dupe
Zgłoś
borisklinga 2012-11-08, 16:11 2
kultowe to jest vice city albo gta 3, a nie ten pozal sie boze kurwa gniot

Zgłoś
Rafal1757 2012-11-08, 16:29
mogli by podmienić samochody na te z filmu
Zgłoś
Kukła 2012-11-08, 16:43
ja sie pytam jak to sie robi??
Zgłoś
rawpanic 2012-11-08, 17:07
moje ulubione sa Vice City (PC) i Lost and Damned (na xbox),

a ten san andreas (PS2) wedlug mnie byl najgorszym z serii

wiem wiem... chuj Was obchodzi...
Zgłoś
Sver 2012-11-08, 17:32
NIe wiem czy materiał własny z gry ale ze zmodowanymi furami/podmienionymi efekt byłby o wiele lepszy
Kolega Lucjan to chyba jednak woli Driv3ra jak uważa że GTA IV jest chujowe ;]
Daje piwo bo lubię GTA IV jak i kazdą inną część
Zgłoś
Krozpel 2012-11-08, 17:35 3
Generalnie trudno powiedzieć że GTA IV jest grą kultową. Owszem, jest cześcią kultowej serii ale nie wnosi do niej nic nowego. Lepsza grafika niż w częściach poprzednich i dość ciekawa fabuła to mało, żeby być kultowym. Gra choć dobra ma sporo niewykorzystanego potencjału jak olbrzymie miasto w którym niemal nic się nie dzieje poza misjami fabuły rozrzuconymi tak żeby 1/2 czasu spędzić na przemieszczaniu się między nimi. Kolejną sprawą jest żenująca konwersja na PCty. Gra się tnie, wiesza lub wogóle nie działa na sprzętach które powinny uciągnąć ją z palcem w dupie ( i nie jest to problem marginalny) i mimo patchów wydawca nic z tym nie zrobił od kilku lat. Że nie wspomnę o casualowym poziomie trudności który sprawia, że ciężko zginąć inaczej niż popełniając świadome samobójstwo.

Także jeśli spędziłeś wiele godzin przy tej grze i dobrze się bawiłeś to świetnie. Ale nazywanie kultowym produktu którego wydawca bezczelnie sra sobie na klienta jest lekko na wyrost. Teraz pewnie usłyszę od fanboyów parę ciekawych rzeczy o sobie i rodzinie. Ale fakty są jakie są. Gra jest dobra ale w porównaniu z resztą serii zdecydowanie najsłabsza.
Zgłoś
CookieMonssster 2012-11-08, 17:36
GTA IV to mistrzowska gra. Nie mam tu na myśli tylko grafiki, która była bardzo udana, a przede wszystkim fakt, że gra wreszcie otrzymała sensowną fabułę, a nie zlepek nie mających ze sobą za wiele wspólnego misji. Po raz pierwszy wczułem się w głównego bohatera. I owszem tej grze wiele brakowało (chociaż na pewno nie klimatu, wielkiego miasta), tak jak swego czasu wiele brakowało GTA III, ale zarówno wtedy jak i teraz jest to milowy krok dla Rockstar i należy tylko zacierać ręce i odliczać kartki w kalendarzu do premiery piątej części - żeby tylko postarali się z multi i coopem.
Zgłoś
mario-s3 2012-11-08, 17:40 1
Co te gówno robi na sadisticu ? ;/
Zgłoś
monto 2012-11-08, 17:42
jemu chyba chodzilo o cala serie gta -.-
Zgłoś
oozyxak0o 2012-11-08, 19:10
Zgłoś
artiee 2012-11-08, 21:09 2
Gta było ciekawe do VC. Potem na jedno kopyto robione. Moim skromnym zdaniem autorzy Slleping Dogs poszli w o wiele lepszym kierunku i zrezygnowali w znacznym stopniu z nudnej jazdy samochodem z misji do misji, a większość czasu pozostawili do napierdalanek. Na co dzień tyle się najeżdżę samochodem, że mam wyjebane na smętne jazdy w gta.
Zgłoś
szefooo 2012-11-08, 21:09
Fakt gta4 na zalecanym do tej gry sprzęcie nie nadaje się do grania. Ale mówienie że jest chujową grą oznacza tylko tyle że ktoś tu ma chujowego kompa.

ironią w ryj
Zgłoś
s................n 2012-11-08, 21:53
szefooo napisał/a:

Fakt gta4 na zalecanym do tej gry sprzęcie nie nadaje się do grania. Ale mówienie że jest chujową grą oznacza tylko tyle że ktoś tu ma chujowego kompa.

chciałem tego uniknąć:

intel core i7 2600k (nie kręcony)
GeForce GTX670 gigabyte OC
16GB RAM

tyle z ważniejszego, jakbyś bardzo prosił to Ci na pw mogę napisać więcej.

GTA IV jest dla mnie CHUJOWE z prostego względu. Ja wychowałem się na GTA II/III, Vice City oraz San Andreas. Jak zagrałem w GTA IV to po prostu było dla mnie szokiem to, jak bardzo można zjechać na dół z optymalizacją, średniawą fabułą i czystym robieniem na odpierdol się gry. Ostatnia gra jaka mnie pozytywnie zaskoczyła ostatnimi czasy to była Mafia II, ponieważ trzyma poziom. Czekam z niecierpliwością na GTA V które (wg mnie) będzie zoptymalizowane, bo wyciągną wnioski z faila GTA IV. Nie mówie, że czwórka była chujowa jak nie wiem co... była chujowa w PORÓWNANIU z resztą serii... nie wiem jak xbox/ps bo dla mnie istnieje tylko PC.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów