18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
gumol 2012-09-02, 1:48
Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta!
Zgłoś
t0malson 2012-09-02, 2:12
Ej no, dziewczyn się nie bije zaciśniętą pięścią.
Zgłoś
Z................y 2012-09-02, 2:12
Przez tych wszystkich pizdusiów na deseczkach nie mogłem początkowo zidentyfikować naszego biedaka, emo...coraz bardziej mainstreamowi
Zgłoś
JerzyKozak 2012-09-02, 2:21
to juz bylo wiadome ze dostanie wpierdol te emo to pizdy
Zgłoś
piernik666 2012-09-02, 2:27 6
kurwa kopanie w tył głowy... najwieksze skurwysynstwo jakie jest... za takie cos powinien nawet od kumpli dostac -,-
Zgłoś
siedlik 2012-09-02, 3:27 1
niczym sie nie roznia

dwa skejtbordziki jebane w dupe jeza
Zgłoś
Pan Mularz 2012-09-02, 3:29
Niczym scena z "Najcięższe więzienia w Stanach".
Zgłoś
Plecionkarz 2012-09-02, 3:39 1
Bardzo dobrze, taki wygląd powinno się piętnować. Jakby mój syn tak wyglądał to bym go codziennie kablem napierdalał aż by się nauczył rozumu. Może by mnie znienawidził ale po kilku latach podziękował.
Zgłoś
jarekddz 2012-09-02, 3:47 2
Pierdolenie. Jak się napierdalasz, to nie myślisz o tym, czy kopiesz leżącego tyłem, przodem czy chuj wie co. Masz mieć jak najmniej obitą mordę, a przeciwnik ma leżeć i tyle. Nauczcie się młodzieńcy, że jak dacie wstać przeciwnikowi to będziecie słabi. To nie ring. Walczysz na ulicy, więc zasad nie ma. Koniec pierdolenia
Zgłoś
Eth 2012-09-02, 3:51 1
Czy tym produktem (a raczej usluga) lokowana w filmie byl sowity wpierdol ?
Zgłoś
Cyrk 2012-09-02, 4:10
Mieszane uczucia. Z jednej strony emo i wpierdol to para stworzona przez Boga, a z drugiej co za pizdeczką trzeba być, żeby prowokować bójkę z takich chucherkiem? I jeszcze się wozi jakby Tysonowi wpierdolił...

PS. Niby emo, a nie dość, że nie spierdolił to jeszcze po pierwszych bułkach na nogach się trzymał. Ciekawe ilu naszych internetowych napinaczy HWDP stać by się na coś takiego.
Zgłoś
Thornilav 2012-09-02, 4:47
jarekddz napisał/a:

Pierdolenie. Jak się napierdalasz, to nie myślisz o tym, czy kopiesz leżącego tyłem, przodem czy chuj wie co. Masz mieć jak najmniej obitą mordę, a przeciwnik ma leżeć i tyle. Nauczcie się młodzieńcy, że jak dacie wstać przeciwnikowi to będziecie słabi. To nie ring. Walczysz na ulicy, więc zasad nie ma. Koniec pierdolenia

Pierdolisz waść. To nie jest walka na tulipany, tylko zwykła bójka o jakąś pierdołę. Kopanie leżącego w zaistniałej sytuacji zasługuje na zastosowanie identycznego czynu na tym palancie. Ludzie w ferworze walki na śmierć i życie są w stanie zachować jakiś poziom honoru, a tu głupi pajac i kozak, w skejtparku leje emosa jak typowy bezmózg, kopiąc go po karku będąc przy tym usatysfakcjonowanym.
Zgłoś
Stuku 2012-09-02, 6:19
Wypadł z kapci jebany
Zgłoś
Belzedup666 2012-09-02, 9:32
Problem jest taki że wszelkie emo to osłabienie narodu.
Zgłoś
ansiej 2012-09-02, 10:11
też emo nie lubię, ale cwaniak z kolegami stał. Ciekawe co było gdyby tak sam był, a by było z 5 emosów. Łeb by spuścił i pod ścianą popierdalał do mamusi. nie nawidze takiego cwaniactwa....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem