18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Szybki wojownik
Apiro • 2010-05-31, 14:22
Do tej pory myślałem, że szum przy szybkim ciosie to bajer z filmów

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K................t 2010-05-31, 19:44
Baras1984 napisał/a:

Jak jest Taki szybki niech wyskoczy w MMA ciekawe jak daleko zajdzie

Tiaa.. Jakiemuś mocnemu będzie klepał brzuszek, a gdy tamten mu pierdolnie, to nie ma przebacz..
Zgłoś
DaKuz 2010-05-31, 20:21
Ja jestem king Bruse Lee karate mistrz. No ale szybko macha przeszczepami ciekawe czy mocno
Zgłoś
A................m 2010-05-31, 20:30
Son ma racje, to jeet kune do. Wiem bo ucze się tego. Bardzo cięzka sztuka walki, po jednej kombinacji idzie płuca wypluć jak się kondycji nie ma.Ale to kwestia treningu i przyzwyczajenia sie. Kto chce niech wpada do podstawowki na Wałbrzynskiej w warszawie na treningi! pozdro.
Zgłoś
MatiLodz 2010-05-31, 21:29
tez tak umiem nawet szybciej i nie wrzucam glupich filmow na neta;)
Zgłoś
p................k 2010-05-31, 22:18 1
Dlaczego zawsze jak jest ktoś, kto coś umie to się ludzie doszukują dziury w całym? Szybki to nie ma siły, to tylko klepanie. Tutaj pokazali kolesia z jego najlepszej strony i tylko najstarsi indianie wiedzą czy jest skuteczny w prawdziwym fajcie. Szacun dla gościa za szybkość.
Zgłoś
xipetotec 2010-05-31, 23:19 2
Z tego co się orientuję to jest to wing tsun (chun) kung-fu. Kumpel to trenuje i fakt, jest całkiem szybki. Co do siły takich strzałów, to ja osobiście nie chciałbym takiej serii wyłapać Może nie powalają, ale zadawane umiejętnie (we właściwe miejsca na ciele) robią swoje. Inna bajka z pojedynczym strzałem nie z serią, naprawdę potrafi zrobić kuku. A co do hałasu, to większość jest generowana w momencie "odbicia się" od ziemi podczas zadawania poszczególnych ciosów. Chyba wiadomo czemu to służy...
Zgłoś
Wozzie 2010-05-31, 23:20
No jo, przecież można komentować jak się gówno wie, ciężko poszukać coś samemu. Na moje koleś ma silę skoro robi pompki na palcach...
Youtube.
/watch?v=dKuXOkm09bM
Zgłoś
keyq 2010-06-01, 0:18 1
Tak to jest jak się dzieciaka z ADHD zapisuje na treningi sztuk walki. Rośnie z niego taki potwór.
Zgłoś
M................f 2010-06-01, 2:07 1
Ja raczej typa widze w barze szybkiej obsługi lub w stepowaniu.
Zgłoś
t................l 2010-06-01, 10:47 1
trener w dżinsach??
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-06-01, 11:12
A@ up nie koniecznie trener !

+ chciałbym zobaczyć czy ten typ coś wiecej potrafi ktoś wie jak się nazywa ?
Zgłoś
P................A 2010-06-01, 13:35
eeeeeeeeeee tam mój stary i tak jest szybszy

Zgłoś
Apiro 2010-06-01, 13:38
Ekscentryczny napisał/a:

+ chciałbym zobaczyć czy ten typ coś wiecej potrafi ktoś wie jak się nazywa ?

Tommy Carruthers
Zgłoś
Byczarz 2010-06-01, 15:33
Apiro napisał/a:

Do tej pory myślałem, że szum przy szybkim ciosie to bajer z filmów

Sala na której są, robi dość duże echo, szum to ubrania. Załóż taką koszulę jak on, kimono albo zwykła kurtkę przeciwdeszczową. Pomachaj rękami i usłyszysz taki sam szum.
Huk przy uderzeniach rękami, to tupnięcie nogą, a przy kopnięciach po prostu słychać głośniej przez tą salę. ; p

Fajnie to wygląda, ale o praktyczności w walce na podstawie tego filmiku można tylko spekulować, bo w stojącego partnera też mogę szybko ponapierdalać, żeby ładnie wyglądało. ; d

A i nie pierdolcie, że gówno wiem, a dużo piszę, boniestety taka mentalność sadistica się teraz zrobiła, żeby każdego zbesztać.
Ćwiczę już dość długo karate, ogólnie interesuje się sztukami walki, więc wiem o czym mówię.
Zgłoś
j................k 2010-06-01, 16:55
Kurde, szybki jest, faktycznie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem