📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@up... no leżeli tak, to mają jaja Ci co łapią ten bujający się hak. Na dole obsługa widać też musi wiedzieć co robi, bo złapać takie dziadostwo to nic łatwego
jareczekjaro napisał/a:
a ja się cieszę jak mi 'drift' na ręcznym dobrze na parkingu pod tesco wyjdzie
Widzisz jakie to Twoje życie szare i smutne?
W GTA nawet tak latać nie umiem
Gdyby ci auto paliło 50/100 wysokooktanowej zupy też byś się spieszył
W każdym takiem temacie polecam książkę "Powiedz, że się boisz". Napisana przez pilota śmigłowca z perspektywy wojny w Wietnamie i wcześniejszego szkolenia zaraz po zaciągnięciu się do wojska. Genialna książka.
Proste jak dymanie:
Lecisz lecisz lecisz i jak juz doleciales to zawracasz lewa galka z kwadratem czy jakos tak.
Lecisz lecisz lecisz i jak juz doleciales to zawracasz lewa galka z kwadratem czy jakos tak.
A mnie wkurwia "Stabilizacja obrazu" zrobiona na komputerze!
jareczekjaro napisał/a:
a ja się cieszę jak mi 'drift' na ręcznym dobrze na parkingu pod tesco wyjdzie
piłowanie golfa pod hipermarketem to nie znaczy drift
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów