📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robajson napisał/a:
Mieszkałem dwie ulice dalej i to co się tam potrafiło dziać, to jeszcze nic w porównaniu z tym filmem
Opowiadaj.
Robajson napisał/a:
Mieszkałem dwie ulice dalej i to co się tam potrafiło dziać, to jeszcze nic w porównaniu z tym filmem
to idź zrób tam porządek rozgoń towarzystwo ^^^
lysymisio6969 napisał/a:
jak widzę dziewczynę kopiącą w taki sposób to wiem, że miała starszego brata
Jest opcja, że to też jest czyjś starszy brat...
Blue_falcon napisał/a:
Mrrrrauuu, kocica alfa ❤❤❤
Kocica z pulokiem to kocur.
Gdy widzę taką akcję między kobietami przestaje traktować /uwrzac ja za kobietę a zaczynam widzieć patola
Takie kopy na ryj to murzyńskie i patolskie zachowanie
Takie kopy na ryj to murzyńskie i patolskie zachowanie
Prawie za każdym razem gdy chodziłem na pasaż niepolda to się tłuką, norma
NosaczPL napisał/a:
to idź zrób tam porządek rozgoń towarzystwo ^^^
Na szczęście wyprowadziłem się z tego syfu. Wrocław może być atrakcyjnym miastem tylko dla turystów i studentów. Nie da się tam żyć na dłuższą metę.
Cyborg123 napisał/a:
Opowiadaj.
Kosa w żebrach, zgubione zęby, zaschnięta krew na chodniku, rozbijane butelki o głowę innych, kilka razy ktoś przesadził i było śmiertelne pobicie, zgwałcili kilka razy małolaty, potrzebowałeś pigułę albo coś innego- nie ma problemu, kradzieże itp. Sam kiedyś rozjebałem kufel na głowie jakiegoś burka, bo się dojebał...
Kurwa kurwie kurwą.
Banderstadt
200k ukrów, Wrocławia już nie ma xD Dodajcie do tego potomków banderowców przesiedlonych z akcji wisła i włala
200k ukrów, Wrocławia już nie ma xD Dodajcie do tego potomków banderowców przesiedlonych z akcji wisła i włala
czyżby znów Rafalala atakował?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów