📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zakochałem się. Jest śliczna, zajebiście się porusza, ma cudowne kształty, jak ją widzę to mi staje. Jeszcze nie wiem jak to zrobię, ale kiedyś będę ją miał. Będę o nią dbał a ona mi się odwdzięczy. Carrera GT.
Głos jak rasowa kurwa. Chciałem zobaczyć samochód, a nie parę napompowanych cycków.
Wszytsko w tym temacie da sie skomentować jednym słowem. Blachara....
i za kazdy przewóz dała szmata dupy
kurwa do czego to doszło żeby pojeździć fajną furą musisz mieć cycki ....
ALTON a ja całkiem odwrotnie.
ALTON a ja całkiem odwrotnie.
Ruda mimo mniejszych cycków podoba mi się duużo bardziej. No i świetnie się uśmiecha : )
Filmik z udziałem pani z pierwszego filmu: dailymotion.com/video/xa533k_love-gisele-babyoil_sexyrel-page-7
dr_dex napisał/a:
Już przed mu dała.Zadam pytanie, ktore i tak predzej czy pozniej sie tutaj pojawi: ciekawe czy po wszystkim ja wyruchal ?
peter_peter napisał/a:
Na szczęście są tańsze metody na zaspokojenie kobiety (niż kupno porszaka i spalenie 300l benzyny)
taka fure kupuje sie raczej dla siebie...i wtedy to raczej nie musisz martwic sie o jej zadowolenie bo choc to kurewskie to zwykle w tej sytuacji role sie odwracaja...tak czy siak carrera gt to jeden z lepszych zadowalaczy jakie istnieja
Co do 1 to to by ją przecieło jakby mieli wypadek z tak zapiętymi pasami. A 2i3 to taką furą zamiast wyjechać na prosty odcinek to jeżdżą po zakrętach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów