18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
rzeznianumer5 2021-05-12, 16:41
twojadziewczynajestgruba napisał/a:

A po trzecie typo w ogóle nie ogarnia swojego mózgu, a raczej jego braku oraz jazdy motocyklem. Cały martwy sezon siedział na dupie, wyszło słoneczko i odjebało. Wypadek za wypadkiem:)

Poprawiałem tylko pisownię.
Zgłoś
Kosmodysk 2021-05-12, 17:20 3
Film ucięty- cwel na lewym pasie blokował. Na początku jakoś prawym szybciej jadą i go wyprzedzają, do czasu .....
Zgłoś
dwakilo 2021-05-12, 18:22 1
Trzeba przyznać, że ładnie im to wyszło.

Kosmodysk napisał/a:

Film ucięty- cwel na lewym pasie blokował. Na początku jakoś prawym szybciej jadą i go wyprzedzają, do czasu .....

Cwelem raczej nazwałbym motocyklistę wyprzedzającego prawym pasem.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Twin 2021-05-12, 18:50
zdun napisał/a:

jaki tłuk, jednego mniej.

Jak już to dwóch, bo to para jechała a tak na prawdę żadnego, bo oboje leżą na urazówce
Zgłoś
Dupaapud 2021-05-12, 20:35 2
Kosmodysk napisał/a:

Dokładnie tak, jak ja takich hujków lewopasowych nienawidzę! Kurwa ten hujek to morderca! jebany, aż się zdenerwowałem... też takie pizdy z prawej wyprzedzam, tylko mam cztery kółka i więcej mocy...

Dupa apud
Zgłoś
pro_avenger 2021-05-12, 20:45 3
andrzejrobert75 napisał/a:

Mieli skóry,moze nawet nie polamali się zbytnio,na scigaczach często jeżdża w klapkach i szortach,wtedy gorzej wychodzą.

Chyba nie widziałeś jak wygląda noga po spotkaniu z taką barierą.
Zgłoś
lukaszjb 2021-05-12, 21:00 1
Nie ma to jak cwel blokujacy lewy pas,
Zgłoś
proncislaw 2021-05-12, 21:59
Wszystkie chujki powyżej którzy się śmieją i komentują, który z was jechał chociaż raz na motocyklu?
Zapewne żaden.
Ewidentnie widać, że wyrzuciło go na jakieś nierówności,(pewnie łączeniu na moście) , motocykl w chuj ciężki, bywa.
Ale co wy tam możecie wiedzieć...
Zgłoś
BolekMaku 2021-05-12, 22:55
Klasyk. Pojechał tam dzie paczył.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2021-05-13, 4:33 3
proncislaw napisał/a:

Wszystkie chujki powyżej którzy się śmieją i komentują, który z was jechał chociaż raz na motocyklu?
Zapewne żaden.
Ewidentnie widać, że wyrzuciło go na jakieś nierówności,(pewnie łączeniu na moście) , motocykl w chuj ciężki, bywa.
Ale co wy tam możecie wiedzieć...

Ty raczej też motocykla z bliska nawet nie widziałeś.
Debil zablokował tylne koło i po imprezie.
A teraz już mi do do książek, bo zakończenie roku niedługo!
Zgłoś
POPEJE 2021-05-13, 7:02
to jest obwodnica Bytomia,droga dziurawa jak na ukrainie i ograniczenie do 50. dzień wcześniej wypadek śmiertelny motocyklisty.
Zgłoś
Alonso 2021-05-13, 9:35
Chujowego miała pasażerka kierowcę. Raczej mu dupy nie da.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów