JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONYA po trzecie typo w ogóle nie ogarnia swojego mózgu, a raczej jego braku oraz jazdy motocyklem. Cały martwy sezon siedział na dupie, wyszło słoneczko i odjebało. Wypadek za wypadkiem:)
Poprawiałem tylko pisownię.
Film ucięty- cwel na lewym pasie blokował. Na początku jakoś prawym szybciej jadą i go wyprzedzają, do czasu .....
Cwelem raczej nazwałbym motocyklistę wyprzedzającego prawym pasem.
Dokładnie tak, jak ja takich hujków lewopasowych nienawidzę! Kurwa ten hujek to morderca! jebany, aż się zdenerwowałem... też takie pizdy z prawej wyprzedzam, tylko mam cztery kółka i więcej mocy...
Ewidentnie widać, że wyrzuciło go na jakieś nierówności,(pewnie łączeniu na moście) , motocykl w chuj ciężki, bywa.
Ale co wy tam możecie wiedzieć...
Wszystkie chujki powyżej którzy się śmieją i komentują, który z was jechał chociaż raz na motocyklu?
Zapewne żaden.
Ewidentnie widać, że wyrzuciło go na jakieś nierówności,(pewnie łączeniu na moście) , motocykl w chuj ciężki, bywa.
Ale co wy tam możecie wiedzieć...
Ty raczej też motocykla z bliska nawet nie widziałeś.
Debil zablokował tylne koło i po imprezie.
A teraz już mi do do książek, bo zakończenie roku niedługo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów