18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Pewnie pamiętacie jak ostatnio partner sadistica SzyderczyHalas próbował "zdemaskować" Kolonko jako nierzetelnego dziennikarzynę?

Zamieścił w internecie nowy materiał, tylko tym razem chyba bał się wrzucić to na sadola

Hate begins in 1...2...3...

Źródło: popularny portal społecznościowy, profil "Szyderczy Hałas"
Link do obrazka, w razie gdyby się nie wgrał jeszcze
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dildowagins 2013-06-16, 21:51
juzekmotyka napisał/a:

I? Co mamy z tego rozumie, wywnioskować?
Zgłoś
kemcia 2013-06-16, 21:52 17
@mcMenel
Dopóki krytykuje ciapatych, lewactwo, inwigilacje, kontrole i państwo opiekuńcze, w sposób inteligentny i kulturalny a przy okazji przemawiający do innych to jest po mojej stronie. A ta żydowska morda u góry atakuje go w sposób żałosny i głupi dla sławy, wiedząc że osoba na poziomie nie odpowie i potraktuje go jak gówno na bucie którym zresztą jest
Zgłoś
chybeck 2013-06-16, 21:56 4
dostępny_nick napisał/a:

Pierdolicie, SzyderczyHałas też przesadza.
Ale tak jak lubiłem pierwsze odcinki Maxa, bo można było się dowiedzieć czegoś ciekawego, tak od czadu tych dotacji etc. wszystko poszło w pizdu... Te statystyczki i fapowanie do nich? ta armia fanbojów? filmiki zaczęły bardziej skupiać się na samym nim i gnojeniu konkurencji (ostatni czy przedostatni odcinek).
Max Kolonko już nie mówi jak jest. Szkoda.
@Cembee,
nie znalazłby nigdy i nigdy nie znajdzie.
Nie istnieje osoba, która w każdym temacie będzie w 100% niezależna.
Są tylko dziennikarze względnie obiektywni.

A może to po prostu zwykły człowiek, który cieszy się, że jego kanał zdobył popularność większą niż ktokolwiek by się spodziewał. Jakbym ja założył kanał, który miałby w pół roku 180 tys. subskrybcji i ponad 12 milionów wyświetleń to też bym trąbił o tym w paru odcinkach i pojechał tych, którzy mnie wywalili na zbity pysk. Nie z powodu przerośniętego ego, ale ze szczęścia (no i każdy chciałby utrzeć nosa komuś, kto nie wierzył w nasz sukces). Ja tam czekam aż rozwinie się ten jego kanał i zobaczymy jego plan na reportaże w pełnej krasie.
Zgłoś
s................9 2013-06-16, 21:58 4
"lewak narodowiec (...) zacznie polecać głosowanie na korwina". Jak zwykle bełkot, który dla młodych, wykształconych, z wielkich miast brzmi wielce szyderczo i inteligentnie.
Z tym, że Kolonko na swoim kanale popełnia okrutną zbrodnię zarabiania hajsu, też ładnie wyskoczył. Jak to mówił pewien wybitny teoretyk marksizmu, towarzysz Kali? Tylko widać jego kanał jest bardziej chodliwy, bo w przeciwieństwie do tego niedojeba, Kolonkę stać na żyletki. A to, jak widać, powoduje straszne pieczenie anusa.
Zgłoś
necroorcen 2013-06-16, 22:07 1
Cytat:

I tak wolę posłuchać Maxa przynajmniej coś tam się przeważnie dowiem.

Dokładnie, ja też nie jestem jakimś fanatykiem MMK, ale koleś trafił w nisze, mówi ciekawe rzeczy, o których z naszych "rzetelnych" mediów się nie dowiemy.

SzyderczyHalas sam niby prowokuje innych i śmieje się z ich bulu dópy, ale temat MMK powoduje u niego bul dópy nieziemski.
Zgłoś
B................z 2013-06-16, 22:28
ktoś tu nie ma muzgu
Zgłoś
DuckDodgers 2013-06-16, 22:33 1
Albo ktoś tu jest tępy i robi darmową reklamę "nikomu" albo ten hipokryta założył konto żeby wkleić to swoje kolejne marne wypociny co wydaje się bardziej prawdopodobne.
Zgłoś
zielak300 2013-06-16, 22:37
McMenel napisał/a:

Widziałem i do cholery taka sama populistyczna papka co na TVN. Lecz skierowana do innego targetu. Pomijanie szczegółów aby tylko pokazać iż ma się racje. Naciąganie faktów pod swoją tezę. Bo niezależny dziennikarz nie komentuje. Niezależny dziennikarz jedynie przedstawia suche fakty i pozwala widzowi dojść do samodzielnych wniosków. Lecz wątpię aby większość zwolenników Kolonko zrozumiała to co właśnie napisała. Mylą komentowanie wydarzeń z przekazywaniem wiadomości. Kolonko to nie dziennikarz to komentator z własną opinią którą przedstawia na wizji. Tak samo jak Morozowski czy Olejnik.

Zgłoś
Pilot_z_Orbisu 2013-06-16, 22:44
chwilę mnie tu nie było, więc mnie oświećcie.
Czemu ten gość z kanału szyderczy hałas był partnerem sadistica?
patrząc po okularach trochę się nie wpisuje w sadistica. Rozumiem że na każdego jakieś hejty będą.
Ale dlaczego ten hejter Maksa jest taki szczególny?
Zgłoś
MaestroRCS 2013-06-16, 22:49
Coś Ci się kolejnośc odliczania pojebała, kolego W tym trybie to sobie trochę do hejtu poczekasz
Zgłoś
Robajson 2013-06-16, 22:50
Bzzykacz napisał/a:

ktoś tu nie ma muzgu

,,muzgu" powiadasz
Jesteś hipokrytą
Zgłoś
DuckDodgers 2013-06-16, 22:56
arni92 napisał/a:

Ale dlaczego ten hejter Maksa jest taki szczególny?

Nie jest.
Zgłoś
niwet 2013-06-16, 22:57
Ja pierdziele, dałem ignoruj tego debila żeby nie wyświetlalo mi sie nic o szyderczymgównie a tutaj jakiś kretyn nagłaśnia tanią sensacje z tym gównem w roli głownej.
Zgłoś
Szycha929 2013-06-16, 23:58 1
won cioto od Korwina
jedyny zbawiciel mojej przyszłości w tym kraju
Zgłoś
Le_Kloszard 2013-06-17, 0:21 1
Nie wchodźcie na jego profil, nie komentujcie jego miernych wypocin i zapomnijcie, że ktoś taki istnieje. Niech jego popularność, którą próbuje stworzyć na plecach innych umrze śmiercią naturalną.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem