📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
erniii, przez Ciebie chyba już więcej nic nie napiszę.
Nie wiem skąd oni biorą takich ludzi. Może produkują w jakiejś fabryce w Tajwanie?
ewidentnie ma dziewczyna jakis problem... moze tatus ja za mocno kochal jak byla mlodsza ;/
… sarkazmu się chwyta.
rolling like big shot
Kurwa wszystkie te tępe cipy z ameryki mają zajebiste zęby.
robiąc rozgłos na jej temat i wrzucając jej zjebane filmiki na strony, pomagacie jej w spełnieniu celów swego bezsensownego życia?
robiąc rozgłos na jej temat i wrzucając jej zjebane filmiki na strony, pomagacie jej w spełnieniu celów swego bezsensownego życia?
Rozumiem twoje frustracje. Ty całe życie bawisz się z własna ręką. Jak widzisz panne, która nawet by nie pierdnęła w twoją stronę, to cię chuj trafia. I nie pisz takich komentarzy, bo jeszcze dziewczyna przeczyta i jej się smutno zrobi.
A co do filmiku, to nawet fajna siksa. Czasem takie postrzelone gówniary są zabawne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów