18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
W poniedziałek prezydent Ugandy podpisał ustawę zaostrzającą kary za homoseksualizm. Na jej mocy „recydywistom" grozi nawet dożywocie. Z okazji podpisania dokumentu tamtejszy tabloid „Red Pepper” umieścił we wtorkowym numerze listę 200 „topowych” homoseksualistów Ugandy, chwaląc się, że ujawnia ich tożsamość przed całym krajem.

Część wymienionych w spisie osób nigdy nie ujawniała swojej orientacji seksualnej. Na liście znalazły się m.in. dane popularnego w Ugandzie rapera oraz katolickiego księdza. Pepe Julian Onziema, aktywista ugandyjskiej społeczności LGBT, który również został wymieniony w zestawieniu, ostrzega, że nowe prawo może zachęcić nietolerancyjne osoby do jawnego prześladowania

W październiku 2010 roku „Rolling Stone”, inny, nieistniejący już ugandyjski tabloid, opublikował podobną listę, podając adresy wymienionych osób i wzywając czytelników do „powieszenia ich”.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nóż 2014-02-27, 7:45
Niech robią w domu co chcą, tylko niech się z tym nie afiszu- ...o, właśnie to pośrednio zrobili. Jaki ładny zbieg okoliczności. No cóż. Wy byście nawet do Iranu czy innego Syriafganistanu pojechali, byle tylko móc gejom wpierdolić. Bo pewnie, tacy ciapaci, pazerni politycy czy cyganie robiący burdel w darmowych mieszkaniach to jest trochę problem, ale gdzie im tam do pedałów! Przecież równe prawa im nie wystarczą i za rok każdy hetero będzie miał obowiązek dać się zgwałcić trzy razy dziennie.
Zgłoś
DiamondBack 2014-02-27, 9:21
Tak to pchają się by było o nich głośno więc niech nie narzekają teraz.
Zgłoś
dupeczki 2014-02-27, 9:36
Ehhh nawet jakaś tam Uganda jest bardziej prawicowa od całej europy....
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-02-27, 10:18
temteremte ------- czyżbyś się bał ???
Zgłoś
Zarammoth 2014-02-27, 11:06 4
Tak to jazda po ruskich i murzynach, że to debile, tępaki, chamy i zwierzęta. Ale jak tępią pedałów to od razu stają się wzorem. Ja pierdole...
Zgłoś
sidian 2014-02-27, 18:33 2
A myślałem, że nawet do najtępszych łbów to przemówi. Pokaże, dokąd prowadzi propaganda antygejowska. Do wyroków więzienia za coś, co dla logicznie myślącego człowieka, przestępstwem po prostu być nie może. Co jest złego w tym, że dwóch kolesi albo dwie laski, które akurat czują pociąg do swojej płci, postanowi że pogmerają sobie w różnych otworach. Kto na tym cierpi? Kto jest poszkodowany? Gdzie jest krzywda?

Ale nie, widzę że debile pokroju santaxla czy szrona zostali w jakiś magiczny sposób zaimpregnowani, intelekt się ich nie ima i spływa jak po kaczce. Żal mi was prawie tak samo bardzo, jak żal mi biedaków w Ugandzie, których będą wsadzać do pierdla na dożywocie, bo mieli czelność urodzić się inni. Jeśli to jest wasz wymarzony ustrój, to macie cholernego pecha - mogliście się urodzić 90 lat temu za zachodnią granicą. Zrobilibyście szaloną karierę w NSDAP a potem kto wie, może SS?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem