Polak potrafi,Olee.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Silnik z chińskiego skutera znalazł godne zastosowanie.
Polski Segway
Niechaj To OPATENTUJĄ Zarobią Fortunę
fajne chłopaki ze wsi. Nie to co chujki z miasta, co wiertarki w rękach nie trzymali, nie mówiąc o spawarce.
Jeszcze hydrauliczny podnośnik i fotel dla operatora by się przydał
Co wy tam wiecie o taczkach
tablica.pl/oferta/taczka-z-silnikiem-spaliowym-kask-gratis-zamiana-ID345D9.html
tablica.pl/oferta/taczka-z-silnikiem-spaliowym-kask-gratis-zamiana-ID345D9.html
słynna taczka z allegruzu
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
p.s. spierdolona taczka ani na budowę, ani na role, za tak zjebaną machinę to możesz dostać faka ode mnie a nie piwo.
Postskriptum v l g Сталь
piwo za sam pomysl i skonstruowanie latającej taczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów