📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nawet nie oglądałem, nie mam już siły do garbatych nosów, ale piwo leci. Niech się w nim utopią, zasrańce.
hitler ich za mało spalił
jakim cudem to puścili w Zydovizji Polskiej?!
Mutarito napisał/a:
Wszyscy się szczypią z żydziskami. Powinni im dać się wyrżnąć na wzajem z muzułmanami i byłby spokój.
Szczypią bo wiele krajów jest sterowanych przez żydów. Ameryka od kilkudziesięciu lat wysyła im miliardy i zbroi ich. Polska nie dość, że pozwala żeby się rozpychali po kraju to jeszcze przeprasza ich (np. jedwabne). No i wysyła swoje wojsko do żydowskich wojen z arabami z których nic nie mamy.
Państwo Izrael nie powinno w ogóle istnieć. Jest ewenementem światowym jeśli chodzi o traktowanie na arenie międzynarodowej i tam gdzie inne kraje mają "zbroją interwencje dla przywrócenia demokracji" oni maja interwencje z pomocą finansową. Ewidentnie za mało ich Hitler spalił.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów