Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakoś mnie odrzuca na widok baby z browarem. Kieliszek wina spoko, nawet drink, ale z browarem w pokalu czy puszcze, każda laska wygląda mi jak żulerka
No to ja bym Ci sie nie spodobała. Nawet teraz mam puszkę perły mocnej w reku.
Ale widocznie nie znasz sie na kobietach, mimo to pozdrawiam i przesyłam piwnego buziaczka :-*
Jakoś mnie odrzuca na widok baby z browarem. Kieliszek wina spoko, nawet drink, ale z browarem w pokalu czy puszcze, każda laska wygląda mi jak żulerka
Jaki Ty jesteś zjebany, brak słów.
A tak w ogóle to był dwunastopak żubra z biedry, nad czym wy jebani alkoholicy płaczecie ja pierdolę, żeby to był Kasztelanek to jo, ale zuber?
No to ja bym Ci sie nie spodobała. Nawet teraz mam puszkę perły mocnej w reku.
Ale widocznie nie znasz sie na kobietach, mimo to pozdrawiam i przesyłam piwnego buziaczka :-*
Znam się na tyle by wiedzieć co mi się podoba a co nie. Jak kobieta pije piwo, choćby takie szczyny jak mocna perła, to mi to nie przeszkadza. Chodzi o to jak pije. Jeśli z kieliszka czy małej szklaneczki to mnie to nie razi, jak wali z puchy, czy wielkiego pokala to dla mnie jakby szczała na stojąco.
ty kurwo, tyle piwa zmarnować
Spierdalaj KURWA AAA! Za swoje piję! Kurwaaaaaa!
Znam się na tyle by wiedzieć co mi się podoba a co nie. Jak kobieta pije piwo, choćby takie szczyny jak mocna perła, to mi to nie przeszkadza. Chodzi o to jak pije. Jeśli z kieliszka czy małej szklaneczki to mnie to nie razi, jak wali z puchy, czy wielkiego pokala to dla mnie jakby szczała na stojąco.
Jeszcze jakby tutaj na filmiku w ogóle jakikolwiek pokal był xD Wielki znafca
Jak możesz to podrzuć fotkę jak wedłuig ciebie "Wielki pokal" wygląda. Dla ułatwienia podrzucę ci wikipedie co to w ogóle jest "Pokal" pl.wikipedia.org/wiki/Pokal specjalisto od piwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów