18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
seba1415 2013-10-14, 0:59 1
Skurwolu, wygrałeś tytuł sadola miesiąca tym filmikiem.
Zgłoś
error3 2013-10-14, 1:00
necroboss napisał/a:

Zawiodłem się... myślałem, że ten koleś co mu groził bronią, chce go zabić za ŁAMANIE WSZYSTKICH PRZEPISÓW, a tu takie kurwa rozczarowanie
Wszyscy na motorkach, którzy czują się panami drogi i łamią każdy z możliwych przepisów, powinni dostać kulkę w łeb lub co najmniej 20 lat ciężkiego więzienia i robót, takich ludzi trzeba tępić!

Oczywiście wielkie brawa za zastrzelenie złodzieja, tych też nie cierpię, jednak niesmak pozostaje.

A zdajesz sobie sprawę, że koleś tak jechał ponieważ uciekał przed typkami z bronią?
Zgłoś
fuub 2013-10-14, 7:33
Ganjaguru ma roczny zapas piwa :O
Zgłoś
targacz88 2013-10-14, 7:55
Wyrwał chwasta
Zgłoś
R4d0 2013-10-14, 10:59
Po prostu pięknie!
Zgłoś
Wójcik 2013-10-14, 12:43
Szach mat lewackie kurwy! Co by w takiej Polsce napadnięty zrobił albo świadkowie? NIC! Wezwał by policje a ta po 15min by przyjechała a motoru by już nie zobaczył a tak szybko sprawnie i tanio
Zgłoś
6Dark6Bartek6 2013-10-14, 15:30
w 0:59 słychać strzały. A tak serio teraz, to prawidłowo, niech to się wreszcie zacznie bać, a nie robią co chcą i kradną kiedy chcą.
Zgłoś
contowsky 2013-10-14, 20:00
kolor skóry tego w czapeczce i kolegi wszystko wyjaśnia
Zgłoś
abcdefghaijklm 2013-10-14, 22:34
imek napisał/a:

Honda CB600F Hornet
a nie żaden tam liter..

popieram. jest to na 100 % honda hornet 600 bo sam mam identyczna nawet kolor ten sam dokladnie ten model jest z roku 2011+
to na bank nie cb 1000 bo ma z 2 stron zaczepy na tylnie kolo a dodatkowo cb 1000 ma plastiki przy silniku ktorego ten nie ma
Zgłoś
P................O 2013-10-15, 10:32 2
I gdzie są teraz ci wszyscy tak klnący i pomstujący na policję? Ja pierdole, lepiej niż chorągiewki...
Zgłoś
Tomkov 2023-02-05, 10:47
Trzeba strzelać od razu do takich śmieci
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem