📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szwagier9 napisał/a:
Taka śliczna dziewczynka i daje byle komu cyca macać. Aż mi się smutno robi jak to widze. Chyba jest taka niepisana zasada, im ładniejsza dziewczyna tym większa kurwa. I teraz pytanie brać brzydką i wierną czy ładną kurwe. Z dwojga złego chyba lepsza ta ładna...
lepiej jeść tort w wielu niż gówno samemu...
Pamiętam w technikum z kumplem na lekcjach mieliśmy grę. Trzy Panny miały spory dekolt bodajże D75 za złapanie za cyc było 10 pkt . Dziewczyny zawsze to lubiły
Pewnie łapał ją za cycki i stwierdziła, że pokona go jego własną bronią i wystawi na klasowe pośmiewisko.
U mnie za podstawówki jeden mały typek zaczepiał wyższą dziewczynę, łaził za nią, łapał za tyłek itd. Któregoś razu stwierdziła, żeby poszedł z nią do łazienki. Ona wtedy zdejmie majtki ale on też. Zgodził się, a za chwilę spierdalał z tej łazienki jak poparzony jeszcze zanim ona zdjęła cokolwiek. Do końca szkoły miała spokój.
U mnie za podstawówki jeden mały typek zaczepiał wyższą dziewczynę, łaził za nią, łapał za tyłek itd. Któregoś razu stwierdziła, żeby poszedł z nią do łazienki. Ona wtedy zdejmie majtki ale on też. Zgodził się, a za chwilę spierdalał z tej łazienki jak poparzony jeszcze zanim ona zdjęła cokolwiek. Do końca szkoły miała spokój.
Taka laska, macałbym
w kiblach się rżną nawet u nas to łapanie za cycka jest jakąś sensacją?
Dobra kruśnia.
to nie ma zasady po prostu to od dupy zależy... klubowiczki dają w klubach metalówy na koncertach itd. Byłem kiedyś z taką dziewczyną dzieci marii te sprawy religijna rodzina. Ale laseczka lubiała na ostro a później też się dowiedziałem że w klubach swoje wywijała. Było to dawno ale jakiś niesmak zostaje, pożegnaliśmy się po tym incydencie.
Także nie ma zasady, facet też jest wierny albo nie
Także nie ma zasady, facet też jest wierny albo nie
Później dziwota, że się walą jak domy w Afganistanie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów