📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pater patriae napisał/a:
Nie wiem czemu, ale jakoś ci goście nie są dla mnie zabawni, wydaje mi się, że gdyby to opowiadał jakiś komik, czy kumpel na imprezie to bym się z tego śmiał, a tak to tylko jakaś taka kurwica mnie bierze, jak patrzę na ich mordy.
Może chodzi o to, że chcą być na siłę śmieszni, czego nie cierpię?
Nie, to dlatego ,że jesteś przykładem takiej pierdolonej marudy z jakich się w tymże filmiku śmieją
Odpierdolcie się od Golfa III! To dobry wóz, bo wszystkie części można dostać na szrocie za grosze. Ciekawe, który nowobogacki może to powiedzieć o swoim 5-letnim francuzie?
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny ale Polacy to ogólnie skurwysyny. Można spotkać pojedyncze przypadki człowieczeństwa ale w kupie to już jak małpy w zoo, oby kogoś gównem obrzucać. Wszystko źle i nie dobrze.
Pada - "kurwa znowu leje"
Słońce - "kurwa jak gorąco"
Lato - "kiedy ta zima?"
Zima - "kiedy to lato?"
Jesteśmy malkontentami i zawsze na "nie". A może tak zacząć od siebie? Powiedzieć "dzień dobry" nieznajomej osobie. Bezinteresownie komuś pomóc na ulicy. Być CZŁOWIEKIEM i żyć z LUDŹMI, ale po co? Przecież tu jest tak chujowo.
Pada - "kurwa znowu leje"
Słońce - "kurwa jak gorąco"
Lato - "kiedy ta zima?"
Zima - "kiedy to lato?"
Jesteśmy malkontentami i zawsze na "nie". A może tak zacząć od siebie? Powiedzieć "dzień dobry" nieznajomej osobie. Bezinteresownie komuś pomóc na ulicy. Być CZŁOWIEKIEM i żyć z LUDŹMI, ale po co? Przecież tu jest tak chujowo.
Popraw tagi.
Możecie mnie poprawnie politycznie gimbusy zwyzywać (choć wasze zdanie chuj mnie boli), bo powiem co myślę o tych filmikach.
Typy usilnie próbują być śmieszni, a to jest kurwa bardzo nie śmieszne, ba, jest kurwa żenujące - zupełnie jak widok pływania osoby, która nie potrafi pływać. Dalej, wpierdalają się na tematy, które już dawno zostały przegadanie, wygadanie i sparodiowane -ale mniejsza o to. Ci kolesie przedstawiają to wszystko w chuj dennie, bez krzty jakiegoś bodźca, który sprawiłby że poczułbym powiew jakieś świeżości w tym temacie.
W ogóle podjęli się tematu, który dostaje zawsze największe owacje od polaczków* - czyli pierdolenie na Polaków (Bo, oczywiście tylko Polacy narzekają na szefa, zapierdol w komunikacji miejskiej, kraj, świat czy poglądy innych - jak tak myślisz, to kurwa wyjedz z tego kraju, a zobaczysz że takie rzeczy dzieją się wszędzie wsioku, jeden z drugim).
Powinni zrobić filmik, w którym dobrze mówią o Polakach, to by kurwa była parodia przywar polaczkowatości i ich "ynteligencji".
* Polaczek. W tym przypadku oznacza osobę nie pewno swej narodowości (Żyd, cygan, folksdojcz), czy też wstydzącą się swojej narodowości, kryjąc swą gębę w słowie euroPejczyk. Przykłady: Urban, Gross i całe pokolenie TVN24.
Typy usilnie próbują być śmieszni, a to jest kurwa bardzo nie śmieszne, ba, jest kurwa żenujące - zupełnie jak widok pływania osoby, która nie potrafi pływać. Dalej, wpierdalają się na tematy, które już dawno zostały przegadanie, wygadanie i sparodiowane -ale mniejsza o to. Ci kolesie przedstawiają to wszystko w chuj dennie, bez krzty jakiegoś bodźca, który sprawiłby że poczułbym powiew jakieś świeżości w tym temacie.
W ogóle podjęli się tematu, który dostaje zawsze największe owacje od polaczków* - czyli pierdolenie na Polaków (Bo, oczywiście tylko Polacy narzekają na szefa, zapierdol w komunikacji miejskiej, kraj, świat czy poglądy innych - jak tak myślisz, to kurwa wyjedz z tego kraju, a zobaczysz że takie rzeczy dzieją się wszędzie wsioku, jeden z drugim).
Powinni zrobić filmik, w którym dobrze mówią o Polakach, to by kurwa była parodia przywar polaczkowatości i ich "ynteligencji".
* Polaczek. W tym przypadku oznacza osobę nie pewno swej narodowości (Żyd, cygan, folksdojcz), czy też wstydzącą się swojej narodowości, kryjąc swą gębę w słowie euroPejczyk. Przykłady: Urban, Gross i całe pokolenie TVN24.
Chłopaki z pragi
Laboratorium z chemii. Studentka do koleżanki:
- Co robisz?
- Ekstrahuje.
- Naprawdę? To zrób dwa!
- Co robisz?
- Ekstrahuje.
- Naprawdę? To zrób dwa!
Fajne mają mieszkanie, pewnie za hajs z youtuba..
@jeankes
No na pewno grube miliony zarabiają, ja pierdole.. Jak mieszkanie kupili za jakieś 500 złotych to pozdro D:
No na pewno grube miliony zarabiają, ja pierdole.. Jak mieszkanie kupili za jakieś 500 złotych to pozdro D:
up, 19 lat i sarkazmu nie wyczuwa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów