18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
ritu4l 2013-01-10, 20:30 11
Pater patriae napisał/a:

Nie wiem czemu, ale jakoś ci goście nie są dla mnie zabawni, wydaje mi się, że gdyby to opowiadał jakiś komik, czy kumpel na imprezie to bym się z tego śmiał, a tak to tylko jakaś taka kurwica mnie bierze, jak patrzę na ich mordy.
Może chodzi o to, że chcą być na siłę śmieszni, czego nie cierpię?

Nie, to dlatego ,że jesteś przykładem takiej pierdolonej marudy z jakich się w tymże filmiku śmieją

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Skądinąd 2013-01-10, 20:31 1
Odpierdolcie się od Golfa III! To dobry wóz, bo wszystkie części można dostać na szrocie za grosze. Ciekawe, który nowobogacki może to powiedzieć o swoim 5-letnim francuzie?

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
marco_tbg 2013-01-10, 20:36 1
...znowu te pedały
Zgłoś
Psilocke 2013-01-10, 20:41 3
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny ale Polacy to ogólnie skurwysyny. Można spotkać pojedyncze przypadki człowieczeństwa ale w kupie to już jak małpy w zoo, oby kogoś gównem obrzucać. Wszystko źle i nie dobrze.
Pada - "kurwa znowu leje"
Słońce - "kurwa jak gorąco"
Lato - "kiedy ta zima?"
Zima - "kiedy to lato?"
Jesteśmy malkontentami i zawsze na "nie". A może tak zacząć od siebie? Powiedzieć "dzień dobry" nieznajomej osobie. Bezinteresownie komuś pomóc na ulicy. Być CZŁOWIEKIEM i żyć z LUDŹMI, ale po co? Przecież tu jest tak chujowo.
Zgłoś
malvo 2013-01-10, 20:47 2
Gdybam , gdyby to nie było na niby ...

non potest tacens
Zgłoś
pawcio9014 2013-01-10, 20:57
hahaha making of i 1:24:
"-Od zawsze interesowałem się...
-...penisem"

Zgłoś
sadystaxx 2013-01-10, 21:00
dałem piwo za tego okuliste
Zgłoś
s................s 2013-01-10, 21:08
Popraw tagi.
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-01-10, 21:21 1
Możecie mnie poprawnie politycznie gimbusy zwyzywać (choć wasze zdanie chuj mnie boli), bo powiem co myślę o tych filmikach.
Typy usilnie próbują być śmieszni, a to jest kurwa bardzo nie śmieszne, ba, jest kurwa żenujące - zupełnie jak widok pływania osoby, która nie potrafi pływać. Dalej, wpierdalają się na tematy, które już dawno zostały przegadanie, wygadanie i sparodiowane -ale mniejsza o to. Ci kolesie przedstawiają to wszystko w chuj dennie, bez krzty jakiegoś bodźca, który sprawiłby że poczułbym powiew jakieś świeżości w tym temacie.

W ogóle podjęli się tematu, który dostaje zawsze największe owacje od polaczków* - czyli pierdolenie na Polaków (Bo, oczywiście tylko Polacy narzekają na szefa, zapierdol w komunikacji miejskiej, kraj, świat czy poglądy innych - jak tak myślisz, to kurwa wyjedz z tego kraju, a zobaczysz że takie rzeczy dzieją się wszędzie wsioku, jeden z drugim).

Powinni zrobić filmik, w którym dobrze mówią o Polakach, to by kurwa była parodia przywar polaczkowatości i ich "ynteligencji".

* Polaczek. W tym przypadku oznacza osobę nie pewno swej narodowości (Żyd, cygan, folksdojcz), czy też wstydzącą się swojej narodowości, kryjąc swą gębę w słowie euroPejczyk. Przykłady: Urban, Gross i całe pokolenie TVN24.

Zgłoś
pi73rmaster 2013-01-10, 21:34 2
Chłopaki z pragi
Zgłoś
GranD 2013-01-10, 21:45
Laboratorium z chemii. Studentka do koleżanki:
- Co robisz?
- Ekstrahuje.
- Naprawdę? To zrób dwa!
Zgłoś
j................s 2013-01-10, 21:53
Fajne mają mieszkanie, pewnie za hajs z youtuba..
Zgłoś
Dalione 2013-01-10, 21:55
@jeankes
No na pewno grube miliony zarabiają, ja pierdole.. Jak mieszkanie kupili za jakieś 500 złotych to pozdro D:
Zgłoś
j................s 2013-01-10, 22:14 1
up, 19 lat i sarkazmu nie wyczuwa?
Zgłoś
Entheus 2013-01-11, 0:17
tak naprawdę to większa patologia niż jest. !

"Cóż to, skurwysyny, czyżbyście chcieli żyć wiecznie?"
~cesarz Prus Fryderyk Wielki do żolnierzy rejterujących z pola bitwy pod Kolinem w 1757 roku, w czasie wojny 7-letniej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów