📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pater patriae napisał/a:
Nie wiem czemu, ale jakoś ci goście nie są dla mnie zabawni, wydaje mi się, że gdyby to opowiadał jakiś komik, czy kumpel na imprezie to bym się z tego śmiał, a tak to tylko jakaś taka kurwica mnie bierze, jak patrzę na ich mordy.
Może chodzi o to, że chcą być na siłę śmieszni, czego nie cierpię?
Nie, to dlatego ,że jesteś przykładem takiej pierdolonej marudy z jakich się w tymże filmiku śmieją
Nine, ten, never sleep again.
Odpierdolcie się od Golfa III! To dobry wóz, bo wszystkie części można dostać na szrocie za grosze. Ciekawe, który nowobogacki może to powiedzieć o swoim 5-letnim francuzie?
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny ale Polacy to ogólnie skurwysyny. Można spotkać pojedyncze przypadki człowieczeństwa ale w kupie to już jak małpy w zoo, oby kogoś gównem obrzucać. Wszystko źle i nie dobrze.
Pada - "kurwa znowu leje"
Słońce - "kurwa jak gorąco"
Lato - "kiedy ta zima?"
Zima - "kiedy to lato?"
Jesteśmy malkontentami i zawsze na "nie". A może tak zacząć od siebie? Powiedzieć "dzień dobry" nieznajomej osobie. Bezinteresownie komuś pomóc na ulicy. Być CZŁOWIEKIEM i żyć z LUDŹMI, ale po co? Przecież tu jest tak chujowo.
Pada - "kurwa znowu leje"
Słońce - "kurwa jak gorąco"
Lato - "kiedy ta zima?"
Zima - "kiedy to lato?"
Jesteśmy malkontentami i zawsze na "nie". A może tak zacząć od siebie? Powiedzieć "dzień dobry" nieznajomej osobie. Bezinteresownie komuś pomóc na ulicy. Być CZŁOWIEKIEM i żyć z LUDŹMI, ale po co? Przecież tu jest tak chujowo.
Popraw tagi.
Możecie mnie poprawnie politycznie gimbusy zwyzywać (choć wasze zdanie chuj mnie boli), bo powiem co myślę o tych filmikach.
Typy usilnie próbują być śmieszni, a to jest kurwa bardzo nie śmieszne, ba, jest kurwa żenujące - zupełnie jak widok pływania osoby, która nie potrafi pływać. Dalej, wpierdalają się na tematy, które już dawno zostały przegadanie, wygadanie i sparodiowane -ale mniejsza o to. Ci kolesie przedstawiają to wszystko w chuj dennie, bez krzty jakiegoś bodźca, który sprawiłby że poczułbym powiew jakieś świeżości w tym temacie.
W ogóle podjęli się tematu, który dostaje zawsze największe owacje od polaczków* - czyli pierdolenie na Polaków (Bo, oczywiście tylko Polacy narzekają na szefa, zapierdol w komunikacji miejskiej, kraj, świat czy poglądy innych - jak tak myślisz, to kurwa wyjedz z tego kraju, a zobaczysz że takie rzeczy dzieją się wszędzie wsioku, jeden z drugim).
Powinni zrobić filmik, w którym dobrze mówią o Polakach, to by kurwa była parodia przywar polaczkowatości i ich "ynteligencji".
* Polaczek. W tym przypadku oznacza osobę nie pewno swej narodowości (Żyd, cygan, folksdojcz), czy też wstydzącą się swojej narodowości, kryjąc swą gębę w słowie euroPejczyk. Przykłady: Urban, Gross i całe pokolenie TVN24.
Typy usilnie próbują być śmieszni, a to jest kurwa bardzo nie śmieszne, ba, jest kurwa żenujące - zupełnie jak widok pływania osoby, która nie potrafi pływać. Dalej, wpierdalają się na tematy, które już dawno zostały przegadanie, wygadanie i sparodiowane -ale mniejsza o to. Ci kolesie przedstawiają to wszystko w chuj dennie, bez krzty jakiegoś bodźca, który sprawiłby że poczułbym powiew jakieś świeżości w tym temacie.
W ogóle podjęli się tematu, który dostaje zawsze największe owacje od polaczków* - czyli pierdolenie na Polaków (Bo, oczywiście tylko Polacy narzekają na szefa, zapierdol w komunikacji miejskiej, kraj, świat czy poglądy innych - jak tak myślisz, to kurwa wyjedz z tego kraju, a zobaczysz że takie rzeczy dzieją się wszędzie wsioku, jeden z drugim).
Powinni zrobić filmik, w którym dobrze mówią o Polakach, to by kurwa była parodia przywar polaczkowatości i ich "ynteligencji".
* Polaczek. W tym przypadku oznacza osobę nie pewno swej narodowości (Żyd, cygan, folksdojcz), czy też wstydzącą się swojej narodowości, kryjąc swą gębę w słowie euroPejczyk. Przykłady: Urban, Gross i całe pokolenie TVN24.
- Ekstrahuje.
- Naprawdę? To zrób dwa!
- Co robisz?
- Ekstrahuje.
- Naprawdę? To zrób dwa!
Fajne mają mieszkanie, pewnie za hajs z youtuba..
@jeankes
No na pewno grube miliony zarabiają, ja pierdole.. Jak mieszkanie kupili za jakieś 500 złotych to pozdro D:
No na pewno grube miliony zarabiają, ja pierdole.. Jak mieszkanie kupili za jakieś 500 złotych to pozdro D:
up, 19 lat i sarkazmu nie wyczuwa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów