18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A................r 2020-11-10, 12:22
BigBertha napisał/a:

Fajna szmaciura. Spuszczał bym się we wszystkie dziurska łącznie z pępkiem.

widzę po twoim profilowym że lubisz jak obficie białe tryska
Zgłoś
Pralpunkt 2020-11-10, 14:56 2
Ona ma przebieg większy niż 20 letni Passat
Zgłoś
PERKUN 2020-11-10, 15:34
Nie musi rozkładać nóg, może się zgiąć w pół.
Zgłoś
SirMajkel 2020-11-10, 15:47 1
przez przypadek powiedziała jak naprawdę robi się karierę.
Zgłoś
~Imperator 2020-11-10, 16:10 1
Nadal myślicie że wszyscy znają angielski...? Kurwa czy w Anglii, USA czy innych krajach anglojęzycznych ktoś wstawia filmiki po Polsku? Chińsku?? Sadol to Polski portal, administracjo nie spać
Zgłoś
Halman 2020-11-10, 16:17
Imperator napisał/a:

Nadal myślicie że wszyscy znają angielski...? Kurwa czy w Anglii, USA czy innych krajach anglojęzycznych ktoś wstawia filmiki po Polsku? Chińsku?? Sadol to Polski portal, administracjo nie spać

odpowiem ci tak; jak kiedyś broniłem tej sytuacji to znaczy żeby dać tłumaczenie w opisie filmu to mnie wszyscy z błotem zmieszali - więc wolę się juz nie wychylać...
Zgłoś
BigBertha 2020-11-10, 17:16
ANALizator napisał/a:

widzę po twoim profilowym że lubisz jak obficie białe tryska

To tłusta locha z kumszotem na twarzy. Wrzucona na profilowe dla beki. Choć nie ukrywam, że taką też bym wyruchał.
Zgłoś
ellsworth 2020-11-10, 18:40
Rebeliant napisał/a:

Dla takiego "aniołka" skrzydła to faktycznie nogi. Taka jest natura. Zajebiste laski mają wszystko jak rozłożą nogi, choć na koniec nie do końca są szczęśliwe.

Otóż anioły czy pegazy, tudzież centaury są dowodem głębokiego niezrozumienia praw rządzących biologią i niezdawania sobie sprawy z ewolucji. Gdyby pegaz istniał, to musiałby by być owadem, a nie czymś spokrewnionym z koniem. Podobnie anioł, czy centaur. Nie ma ssaka, który normalnie miałby inną ilość kończyn niż 4.
Zgłoś
T................y 2020-11-10, 20:34
Halman napisał/a:

mam podejrzenia że ten tekst zostanie tutaj zrozumiany przez mniej niż 5% userów...

Nie mierz wszystkich swoją miarą
Zgłoś
Halman 2020-11-10, 22:05
TranzystorWyklęty napisał/a:

Nie mierz wszystkich swoją miarą

a miarą czego? nowego lepszego świata?
Zgłoś
octave25 2020-11-10, 23:52
Freudowskie przejęzyczenie.
Zgłoś
sens_ 2020-11-11, 23:13
Rebeliant napisał/a:

Dla takiego "aniołka" skrzydła to faktycznie nogi. Taka jest natura. Zajebiste laski mają wszystko jak rozłożą nogi, choć na koniec nie do końca są szczęśliwe.

Wtedy dołączajado akcji metoo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem