Endomondo używam, bo dobrze wiedzieć ile się mniej więcej przebiegło, ale nie dzielę się wynikami nigdzie, nie upubliczniam konta. Jakbym miał profesjonalny sprzęt i nie musiał używać komórki po taniości, pewnie nawet tego programu bym nie miał.
"Targowisko próżności" to dobre określenie. To jest daleko posunięty nachalny szpan, że mało kto zauważa jak bardzo jest to chore.
Zgon14, co Ci nie pasuje? Pokazali w krzywym zwierciadle dzisiejsze popierdolone społeczeństwo pojebów, gimbusów i kretynów. Wstawianie fotek swojego żarcia, publiczne rozmowy, które powinny być przeprowadzane na priv, zapraszanie do pierdolonych gier, lajkowanie wszystkiego co modne, zdjęcia z przymierzalni, 14-latki chwalące się pierwszym razem, zapraszanie każdego na siłę, chwalenie się zdjęciami z imprez czy też kurwa wycieczkami do (o kurwa! ) Warszawy, bo nikt tam kurwa oprócz Ciebie nie był i musisz wstawić zdjęcie spod PKiN czy ze starówki, popierdoleńcu... Nie to że nie mam fejsa, to fajne narzędzie ale trzeba go kurwa umieć używać.
Poza tym filmik zabawny.
Nie wspomniałem o zjebanych akcjach typu piwne wyzwanie i popierdolonych #hasztagach - tak bardzo modne - czy wrzucaniu obrazków typu pieseł z kwejka co 5 kurwa minut. Aha i zjebane "spotted" stworzone dla jebanych niedołężnych społecznie pizd, które nie potrafią zagadać w "real" i próbują żałośnie na fejsie.
Obejżałem, masz rację filmik obrazuje prawdę. Ale zdania, że to cioty w rurkach nie zmienię.