📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w sumie fajnie by tak poprowadzić tramwaj, jeden wielki jeżdżący taran
Podoba mi się jak te tramwaje za sprawą fizyki mają zupełnie w piździe masę tych aut.... Satysfakcja i rozjebana fura idioty. Dwie pieczenie na jednym ogniu
podoba mi się ten niemal całkowity brak reakcji u motorniczych, jakby to była dla nich codzienność "kochanie, jak tam dzisiaj w pracy? pięciu trafiłem"
Jeszcze lepsza fucha jest na pociągach, jeden taki 21 osób zajebał, dostał ksywę Oczko i dalej zapierdala, to jest życie:)
czy tylko ja zauważam, że większość wypadków jest spowodowana przez złotówy?
Czemu wy się dziwicie, że stoicki spokój? Przecież nie jeżdżą swoimi tramwajami, mandatów nie płacą, bo w 90% przypadków wina jest kierowcy, a zagrożenia ze strony osobówek nie ma - to też siedzą spokojnie i z pierwszego rzeu oglądają jak rozpierdala się dobytek nieczęsto całego życia
a ja tu dodam jeszcze jedną ciekawostkę - motorniczy w naszym kraju za wypadek nie z jego winy dostaje min. 2 dni wolnego płatne 100% nic tylko polować!
Jak będzie więcej, to chętnie będę oglądał Kwintesencja głupoty ludzi, którzy nie zwracają uwagi na tramwaje + stoicki spokój motorniczych, coś niesamowitego!
Większość sprawców to kierowcy zawodowi, którzy powinni się jakoś poruszać po mieście.
qbeen napisał/a:
Odpowiadając na Twoje pytanie: Tramwaj staje w przystankach
pozdro
Na wstępie chciałbym podziękować serdecznie za pozdrowienia:)
Tramwaje, jednakowoż stają NA przystankach.
Korzystając z okazji pozdrawiam Ciebie i Twoich ziomków
Jebane złotówy, nie dość że drogo to jeszcze niebezpiecznie. Fajnie z perspektywy motorniczego się to ogląda, ale nie chciałbym być na miejscu pasażera jak przypierdala taki tramwaj...
Wolę 100x bardziej ubera niż tych jebiących, skurwiałych wąsaczy.
Wolę 100x bardziej ubera niż tych jebiących, skurwiałych wąsaczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów