Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawactwo yeż nie ma granicy spierdolenia - max to zdaje się byli faszyści i ich idea czystości rasowej realizowana za pomocą komór gazowych i piecu krematoryjnych.
Wszyscy warci siebie.
Tylko pedały i pedofile z pislamu i konfy mają z tym problem.
O kurwa "PiSlam" No rzeczywiście - w Polsce jak w Syrii.To może opowiedz jak ten PiS prześladuje cię na codzień tym katotalibanem ? Do kościółka cię ktoś prowadzi pod bronią czy może gwałt jest traktowany jako obowiązek małżeński ?
Tylko Pierdolnięci na umyśle nie mają z tym problemu. Gdzie jest granica lewackiego spierdolenia pytam, gdzie?
u ciebie w dupie baranie
Jak widzę niektóre te filmiki i czytam te komentarze to szczerze tęsknię za tym sadisticiem z przed 5 lat-6 lat... bez podziałów politycznych i religijnych a Zjednoczonych w hejcie do czarnych, debili ,feministek i ogólnego światowego spierdolenia... ehhh były to dobre czasy
Przeszkadza ci pluralizm i wolność wypowiedzi?
Poza tym, nie pamiętam żeby tu kiedykolwiek tak było.
A może nie? A może co mnie to obchodzi. Rozumiem, że dla Ciebie normalne jest wejść do urzędu, a tam baba tańczy na korytarzu, bo ma przerwę? Jak dla mnie to wariatkowo, a urząd to nie cyrk.
A może zacznij pić coś, żeby się rozluźnić, bo spięty jesteś? Tyle lat pracuję w urzędzie, że wiem jaka to chujowa praca i każdy przejaw wesołości rozluźnia atmosferę. Tak, po pracy piję, ale humoru mi nie brakuje
Nazywam się miliard" (One Billion Rising) to międzynarodowa kampania społeczna przeciw przemocy stosowanej wobec kobiet. Akcja została zapoczątkowana w 2011 r. przez Eve Ensler po fali napaści na kobiety w USA. Celem wydarzenia jest okazanie solidarności i wsparcia dla wszystkich kobiet, które doświadczyły i doświadczają przemocy.
Już widzę jak te wszystkie pobite kobiety nie przejmują się wybitymi zębami, połamanymi kośćmi po wpierdolu itp. bo w końcu banda grubych pasztetów zatańczyła dla nich w sejmie. Ja pierdole...
Eee, baby sobie tańczą, straszne. Ale czego się spodziewać po tym portalu, tu konfiarzy i ruskich troli jak mrówek...
To nie jest miejsce na to.
Tzn. to nie przedszkole.
Już widzę jak te wszystkie pobite kobiety nie przejmują się wybitymi zębami, połamanymi kośćmi po wpierdolu itp. bo w końcu banda grubych pasztetów zatańczyła dla nich w sejmie. Ja pierdole...
Musiałaby Ci to jakaś baba wytłumaczyć, żebyś zrozumiał. Wyjść do publiki i zatańczyć to pierwszy stopień odwagi
A może zacznij pić coś, żeby się rozluźnić, bo spięty jesteś? Tyle lat pracuję w urzędzie, że wiem jaka to chujowa praca i każdy przejaw wesołości rozluźnia atmosferę. Tak, po pracy piję, ale humoru mi nie brakuje
A ja nie piję i nie wiem po co namawiasz mnie do picia. Widzisz - Ty tyle lat pracujesz w urzędzie, a ja przez ponad 20 lat współpracowałem z ponad 200 urzędami. Czujesz już różnicę i absurd bycia sędzią w swojej sprawie?
No, ale "pompujemy dla Wojtusia", "tańczymy przeciwko"... to tylko w budżetówce. ;PPP
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów