Enjoy:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kocham równouprawnienie Bo wielu uważa że kobieta to istota bez odruchów fizjologicznych...
0:31 - jak jebany warchlak
Bekanie jest takie kobiece...
Sadistic napisał/a:
nie :< jak jeszcze powiecie, że kobiety pierdzą to moje życie ulegnie zniszczeniu
niestety muszę Cie zmartwić, pierdzą;p był nawet tutaj taki filmik, że waliła jak katarynka
na pewno ma chuja
O widzę w końcu ktoś z harda.
cóż za dziwny zbieg okoliczności, znalazłeś to na YT, a chwile wcześniej dodali to na joe monstera. Podziwiam kurwa
@robalsko
znalazłeś to na YT i chwile wcześniej dodali to na joe, podziwiam kurwa
cóż za dziwny zbieg okoliczności, znalazłeś to na YT, a chwile wcześniej dodali to na joe monstera. Podziwiam kurwa
@robalsko
znalazłeś to na YT i chwile wcześniej dodali to na joe, podziwiam kurwa
Chujowe!! myslalem ze bełta pusci a tu nic :/
@Donwasyl, przestań pierdolić glupoty tylko wypierdalaj sprzedawać dywany przecież niedziela jest kurwa, albo dzieci uczyć kraść to wyjdzie Ci lepiej niż siedzenie na sadolu, moze zaraz będziemy się dopatrywać co bylo pierwsze sadol czy joemonster <ok>
@Sister2291 - Też byłem pewien że zrzyga się do szklanki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów