📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebać państwo i jego prawa. Trzeba kraść i mieć w dupie innych.
człowiek_zły napisał/a:
]Jebać państwo i jego prawa. Trzeba kraść i mieć w dupie innych.
czyli co? drugie ruskie? wlasnie przez takich jak Ty mamy taka sytuacje. mam stolek, trzeba krasc i miec w dupie. A potem kilka milionow ludzi pracuje za 4.5zl na kasie i nie maja w dupie bo nie maja co do garnka wlozyc czego ty nie rozumiesz bo masz w dupie. dorosniesz, zaczniesz szukac pracy to zobaczymy jak bedziesz kradl i mial w dupie. Predziej to pracodawca bedzie ciebie ruchal w dupe i to ciebie obkradal a nie odwrotnie
nie byłoby takich problemów gdyby nie tak wysokie podatki; vat na materiały budowlane, ZUSy dla pracowników dochodzące połowy pensji, niebotyczna akcyza na paliwo. sami sobie jesteście winni wybierając tą czerwoną bande od ponad 20 lat...
A co się dziwicie, że oszukują jak jedynym kryterium przetargu jest cena. Nikt nie będzie robił charytatywnie, dopóki nie zmienią kryteriów przetargów każda droga będzie tak wyglądała. Wystarczyłoby żeby urząd sam wyliczał koszt robót i dodawał 20% prowizji, żeby się dało zarobić, a w zamian oczekując dokladnie wykonanej roboty popartej gwarancją 10 letnią i jakoś by to zaczęło wyglądać.
koolowsky napisał/a:
nie byłoby takich problemów gdyby nie tak wysokie podatki; vat na materiały budowlane, ZUSy dla pracowników dochodzące połowy pensji, niebotyczna akcyza na paliwo. sami sobie jesteście winni wybierając tą czerwoną bande od ponad 20 lat...
A kogo chcesz kurwa wybrac? Masz jakas dobra alternatywe? Podaj takie ugrupowanie, w ktorym nie ma starych mord, zmianiajacych ugrupowanie co kilkanascie lat (nie licze radykalow i podludzi pokroju Mikkego). Ja juz jestem w stanie na Kaczynskiego oddac swoj glos, byle tego rudego zlodzieja wypierdolic z sejmu.
A to jest niestety jedyna dobra (tak na prawde zla) alternatywa, bo maja po Zlodzieju najwieksze poparcie w sejmie.
Kaczor nie mial okazji rzadzic, mial zwiazane rece, musial zawrzec toksyczna koalicje z Lepperem i Giertychem...i wyszlo z tego jedno wielkie chuj.
Jak Tusk za 2 lata znowu zdobedzie najwiecej glosow to nigdy juz nie pojde do urny bo z idiotami sie nie wygra.
Dalem sie wyjebac Rudemu 2 razy, 3ciego juz nie bedzie.
Poucinać łapy skurwysynom.
Bo ta Polska taka, że Polak dyma Polaka.
Tak, biorą panowie pieniądze na drogi, wiadomo, co z tego wynika.
Ale z bliższych mi dziedzin (przez rok pracowałem w projektowaniu instalacji do elektrowni): od 1989 roku linie elektryczne w Polsce praktycznie nie są konserwowane, pomimo, że pobierany jest procent od każdego kW energii. Co trochę słyszy się, że śnieg zrywa kable, kolejne wsie nie mają prądu itd. dzisiaj rano znowu słyszałem coś takiego, i znowu winą była "wyjątkowo ostra zima". Abstrah*jąc od tego, że jak by nie patrzeć zima nie może być co roku wyjątkowo ostra, przypominam, że sieć elektryczna za PRL była przystosowana do poboru energii z ZSRR, z którym (jak sądzę) nie wiąże nas już wieczna przyjaźń.
Jednym słowem - coś takiego dzieje się na oczach wszystkich, i to nie tylko na drogach.
Ale z bliższych mi dziedzin (przez rok pracowałem w projektowaniu instalacji do elektrowni): od 1989 roku linie elektryczne w Polsce praktycznie nie są konserwowane, pomimo, że pobierany jest procent od każdego kW energii. Co trochę słyszy się, że śnieg zrywa kable, kolejne wsie nie mają prądu itd. dzisiaj rano znowu słyszałem coś takiego, i znowu winą była "wyjątkowo ostra zima". Abstrah*jąc od tego, że jak by nie patrzeć zima nie może być co roku wyjątkowo ostra, przypominam, że sieć elektryczna za PRL była przystosowana do poboru energii z ZSRR, z którym (jak sądzę) nie wiąże nas już wieczna przyjaźń.
Jednym słowem - coś takiego dzieje się na oczach wszystkich, i to nie tylko na drogach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów