Przepis na danie od 0:55
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kiepska podrobka typów z "epic meal time" a ten majonez wyglada jak sperma sciekająca z jego ryja
Szwecja.Moi ukochani sasiedzi
Sierpman wikingowie nie pochodzili ze Szwecji
Sierpman wikingowie nie pochodzili ze Szwecji
Nie po to tu kurwa wchodzę żeby przewijać film. Jak nie umiesz przycinać filmów to ich nie zamieszczaj!
Trzech pedałów i przepis z gatunku "kto pierwszy puści pawia, SPRZĄTA".
tak majonez wpierdalać łyżkami to trzeba być pojebanym.
Adam1394 napisał/a:
twoje rozumowanie jest bezsensu kurwa.Wpierdalają w czapkach = żydy = nie ma piwa
Kurwa genialne
Przez Ciebie Moja kobieta zasnęła i nici mam z obiadu
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Przez Ciebie Moja kobieta zasnęła i nici mam z obiadu
Kolejny odcinek z serii gotuj z wikingami
Może nie jest jakiś nadzwyczaj czarny ale za to idiotyczny i głupi
Piwo za darcie ryja ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów