Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
CYPRIAN 2013-11-16, 9:31
jest dobry na pewno lata ćwiczeń hyle czoło
Zgłoś
xsw2 2013-11-16, 9:47
Devon1c napisał/a:

dla mnie kozak w polsce jest tylko jeden $13

$13 to klasa sama w sobie, ze tak powiem, ale jego filmy jakos dupy nie urywaja wszystko robione zajebiscie technicznie, ale bez polotu
Zgłoś
kolkapl 2013-11-16, 10:29 1
wielki kutas w dupe tym co życzą mu źle, gość jest kozakiem i jak widać na filmie śmiga na zamkniętych placach.

salut i piwko!
Zgłoś
gressive 2013-11-16, 11:04
Hahaha był taki jeden kaban (nie można tutaj podawać nazwiska więc zamieńcie sobie k na c). Włamał się do mojego samochodu i miał malutkie zdziwienie, chciał wyjebać radio, ale sobie radio na linke stalową przywiązałem, więc wiadomo nie mógł wyjąć. Co zrobił? Rozpierdolił całą deske rozdzielczą, dosłownie wszystko rozpierdolił płaskim śrubokrętem. Zapomniał idiota, że sam się zranił i ślady krwi też zostawił. Cóż debil i tyle, poszedł siedzieć (miał inne zatargi z prawem) no i mi płacił w ratach za całe zniszczenia.Oczywiście kwota, którą sąd mu zasądził była lekko mówiąc mała, zbyt mała, żeby to się pokryło w kosztach. To tyle.
Zgłoś
obersturmbannführer 2013-11-16, 12:03 1
do wszystkich hejterów, nie potrafilibyście nawet odpalić motocykla a co dopiero przejechać na nim 100 metrów w lini prostej, ale pewnie zaraz ciepłe 16stki napiszą że po huj im taka umiejętność, racja... lepiej siedzieć na dupie i hejtować bo w końcu do niczego innego się nie nadajecie...większość z was pewnie będzie miała w przyszłości problem ze zdaniem prawka na B... ale co ja tam wiem. Brawo Kaban i pozdro dla Bojadeł
Zgłoś
tranzystor 2013-11-16, 13:24
Nawet w filmie o polskim stuncie musi pojawić się TDI
Zgłoś
xsw2 2013-11-16, 16:47
@up
TDI sa wszedzie, japonce dla wybranych
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem