📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A I...Stworzyć można wszystko,co w realu nie miało miejsca;z takim skutkiem i efektami,że od realu będzie nie do odróżnienia! To bardzo groźne;DRUGI KONIEC tego kija może mieć niewyobrażalne,destrukcyjne skutki dla Świata!
Miałem wypadek samochodowy, i miałem flesza że widziałem siebie jak siedzę w aucie tuż przed rozp🤬oleniem się
Dziwne to było w c🤬j nie czaje do dziś jak to możliwe
Dziwne to było w c🤬j nie czaje do dziś jak to możliwe
Apages napisał/a:
A I...Stworzyć można wszystko,co w realu nie miało miejsca;z takim skutkiem i efektami,że od realu będzie nie do odróżnienia! To bardzo groźne;DRUGI KONIEC tego kija może mieć niewyobrażalne,destrukcyjne skutki dla Świata!
Sam jesteś k🤬a AI. Wizualizacja stworzona na Unreal Engine 5
Długopłetwiec napisał/a:
Wypad z tym na srikToka
na tiktoku powiedzieli - sp🤬alaj z tym na sadola
ja już nie wiem

Apages napisał/a:
Teraz to już gry czasem podobne do realu, jak np. Ride 4:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie