📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogli koniecznie ściągnąć z 1 lub 2 fajki że świecy w zależności od tego ile ma cylindrów. Byłby lepszy efekt.
ale idiota katuje maszynę
BongMan To nie jest Warczyburg czy inny Trabant tudzież nasza Syrenka. Z takiego silnika/wydechu nie wali olejem ani paliwem.
MudPie napisał/a:
Niby w jaki sposób ?
Nie trzeba być jakimś szczególnie uzdolnionym konstruktorem, żeby połączyć dwa gumowe węże o różnym fi. Coś na wzór tego ustrojstwa, które zakładają na stacji diagnostycznej do analizatora spalin, dla mnie to było "pierwowzorem" Tylko musi być wąż zbrojony w środku, bo taki zwykły od chłodnicy się przetopi (sprawdzałem )Całkowity koszt mnie wyszedł 15zł
BongMan napisał/a:
Jakimi oparami benzyny..Kiełbaski z oparami benzyny. Smacznego, tępe chuje
Panie Bongman, zanim coś tępego sie napisze warto się troche douczyć, w tym wypadku na temat składu spalin silnika ZI.
Poniżej zamieszczam przybliżone zawartości składników w spalinach:
Azot - 72,3%
Para wodna - 12,5%
Dwutlenek węgla - 12,3%
Argon i inne składniki - 1,0%
Tlen - 0,7%
Składniki szkodliwe 1,0% z czego:
Cząstki stałe - 0,005%
Węglowodory - 0,050%
Tlenki azotu - 0,085%
Tlenek węgla - 0,850%
Jakby te kiełbaski były "wędzone" w otoczeniu spalin przez godzinę czy więcej to faktycznie można by się struć.
Także Panie Bongman - zachęcam do poczytania co nieco o silnikach spalinowych i o procesach zachodzących w komorze spalania, a i również proszę o nie wyzywanie od "tępych chujów" bo jak widać okazuje się, że kto mieczem wojuje, od miecza ginie.
Pozdrawiam i dziękuję za uwagę.
Poniżej zamieszczam przybliżone zawartości składników w spalinach:
Azot - 72,3%
Para wodna - 12,5%
Dwutlenek węgla - 12,3%
Argon i inne składniki - 1,0%
Tlen - 0,7%
Składniki szkodliwe 1,0% z czego:
Cząstki stałe - 0,005%
Węglowodory - 0,050%
Tlenki azotu - 0,085%
Tlenek węgla - 0,850%
Jakby te kiełbaski były "wędzone" w otoczeniu spalin przez godzinę czy więcej to faktycznie można by się struć.
Także Panie Bongman - zachęcam do poczytania co nieco o silnikach spalinowych i o procesach zachodzących w komorze spalania, a i również proszę o nie wyzywanie od "tępych chujów" bo jak widać okazuje się, że kto mieczem wojuje, od miecza ginie.
Pozdrawiam i dziękuję za uwagę.
E tam na Bogusia to nawet uwagi nie zwracajcie. On tak ma chłopok.
BongMan napisał/a:
Kiełbaski z oparami benzyny. Smacznego, tępe chuje
opary benzyny w takiej temperaturze? kto tu jest tępym hujem, huju?
Nie wierze, że taki słaby materiał dostał tyle piw... może ktoś mi wytłumaczy w czym tkwi fenomen tego daremnego filmiku?
lwRazor napisał/a:
Nie wierze, że taki słaby materiał dostał tyle piw... może ktoś mi wytłumaczy w czym tkwi fenomen tego daremnego filmiku?
W tym, że większość nie ogląda materiału nawet, tylko jebie piwa. Podobnie jest z komentarzami, prawie nikt nie czyta poprzednich i powtarzają to samo....
tranzystor napisał/a:
Chyba raczej ze spalinami, mądry chuju!
Radysh napisał/a:
BongMan To nie jest Warczyburg czy inny Trabant tudzież nasza Syrenka. Z takiego silnika/wydechu nie wali olejem ani paliwem.
manis napisał/a:
opary benzyny w takiej temperaturze? kto tu jest tępym hujem, huju?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów