📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czasami mam wrażenie, że po drogach jeździ więcej tych BMW, niż opuściło Bawarski land (a już w szczególności "wersji" M power)
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
kurwiduplo napisał/a:
"na łańcuchu 1.8" a ja tam widzę starego paździocha m40 na pasku Jeszcze ten wąż do chłodnicy łączony rurką i rura za filtrem poklejona taśmą żeby lewego powietrza nie łapał, ha ha typowe bmw ze wsi
widac znawca takich rozwiazan ;]
Blackjoe napisał/a:
swirusek88 niezła z Ciebie piczka.
Lekki hejcik i już multikonta zakłada bo mu pisiora z żalu ściska
jakie multi konta porownujesz mnie z jakas swinia?
Nie ma grzanych zydli i murzyna na szybach.
PS. Duża część sadoli po jajkach skakało, gdy to auto wyjechało z fabryki.
PS. Duża część sadoli po jajkach skakało, gdy to auto wyjechało z fabryki.
Sposób zaprezentowania auta zgodny z poziomem potencjalnych nabywców. Gość wie jak dotrzeć do kupca.
sadistic.pl/pomysl-na-sprzedaz-auta-vt106073.htm1007184
tak się sprzedaje autko
edit. zły link dałem, teraz jest dobrze.
tak się sprzedaje autko
edit. zły link dałem, teraz jest dobrze.
Piridais napisał/a:
Zielona Góra przeprasza za tego infantylnego debila, i z góry przeprasza za następnych bo to miasto "błyszczy inteligencją"
Zapomniałeś przeprosić za falubaz.
ja osobiście nie jestem fanem rapu, ale koleś pomysł miał ciekawy (mimo że chce sprzedać bmw 5 w najgorszej możliwej opcji) a piosenka i tak ma lepsze przesłanie niż wypociny sporej części przedstawicieli tego gatunku
Zauważyłem, że ostatnio jakaś nagonka na BMW, na sadolu. No cóż, zwykłe oferty na tablicy czy allegro już nie wystarczają.
Nie wiem czy to przypadek, ale po wpisaniu Twojego nicku w google wyskakuje forum klubu golfa, a Ty wozisz się VW Golfem 3 1.4 z 95roku. Na dodatek nie wiesz jak założyć mieszek na ręczny i gałkę od zmiany biegów. No cóż, faktycznie wymagające. Jeżeli to jednak nie Ty to wybacz.
Piridais napisał/a:
Zielona Góra przeprasza za tego infantylnego debila, i z góry przeprasza za następnych bo to miasto "błyszczy inteligencją"
Nie wiem czy to przypadek, ale po wpisaniu Twojego nicku w google wyskakuje forum klubu golfa, a Ty wozisz się VW Golfem 3 1.4 z 95roku. Na dodatek nie wiesz jak założyć mieszek na ręczny i gałkę od zmiany biegów. No cóż, faktycznie wymagające. Jeżeli to jednak nie Ty to wybacz.
2,5 tys? LOL. Za komplet opon terenowych wyjebałem więcej
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Jak można wstawić 1.8 do "piątki"? Takie wersje wychodziły seryjnie czy ktoś sam to tam wsadził? Miałem kiedyś Clio I RSi 1.8 110KM to kurwa zapierdalało, ale było też o połowę lżejsze a w takiej budzie to pewnie nawet 180 km/h nie pójdzie. Żal żeby do takiej (jak na tamte czasy) limuzyny pakować taki malutki silniczek.
A co do filmiku, to ja bym tego auta w życiu nie kupił.
A co do filmiku, to ja bym tego auta w życiu nie kupił.
Ale niektórym żal dupę ściska. Koleś był kreatywny i nagrał coś co różni się od standardowych ofert. Jak ktoś ma z tym problem to znaczy, że pewnie jest typem człowieka, który wali konia do zajebistych reklam środków przeciwbólowych i proszków wyświetlanych w polskiej TV.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów