Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tutaj jest tak samo. Ona nawet nie widzi w tym nic złego że blokuje ruch i męczy tego psa. To jest typ ludzi którzy oprócz swojego nosa nie widzą nic więcej.
Jeszcze żeby młody miał tego psa przypiętego do roweru gdzieś na polnej drodze gdzie nie ma ludzi to ok.
A nagrywający zgrywa kulturalnego i straszy policją a niestety słoma z butów pewnie wystaje z tego co słychać.
Obejrzałem filmik jeszcze raz i fakt że jedzie bardzo wolno ale mimo wszystko kretynizm.
O chuj wam kurwa chodzi? Czy ona tego psa po asfalcie ciągnie czy jak?! Ślimaczenie się po ulicy z psem za oknem nie należy do mądrych pomysłów ale kurwa bez przesady. No barbarzyństwo, piesek sobie idzie powoli, SKANDAL I HAŃBA!!! Bestialstwo normalnie.
Ciebie starzy też na łańcuchu za samochodem prowadzili?
Nie znamy sytuacji. Może pies spierdolił i wytarzał się w jakimś gównie?
Nie pochwalam jej zachowania, ale nie oszukujmy się, żadna mu się krzywda nie dzieje.
O chuj wam kurwa chodzi? Czy ona tego psa po asfalcie ciągnie czy jak?! Ślimaczenie się po ulicy z psem za oknem nie należy do mądrych pomysłów ale kurwa bez przesady. No barbarzyństwo, piesek sobie idzie powoli, SKANDAL I HAŃBA!!! Bestialstwo normalnie.
Dlaczego uważanie, że pies się męczy i cierpi? Jak ludzie biegają z psami lub jadą rowerem z psem na smyczy, to kurwa nikt nie protestuje tylko pije sojowe latte patrząc czy psiarz jest modnie ubrany. A tu wielkie ajwaj. Jebnijcie się w głowy. Piesek szczęśliwy bo się wybiega.
Jebać psa bo nic mu nie jest ale kurwa mać za takie odpierdalanie na drodze gdzie można jechać 90km/h powinno się zabierać prawo jazdy.
Jak zrobicie prawko to zrozumiecie.
A jechanie 5-10 km/h powoduje spore utrudnienia w ruchu, i w czasie wyprzedzania także może dojść do kolizji.
Jeśli mieszka niedaleko, a pies zbyt ujebany by go wsadzić do auta, to idzie się z nim na pieszo poboczem, sam kiedyś drylowałem ze swoim owczarkiem 10 km. Na filmiku nie widać by kobieta lub syn byli niepełnosprawni, żeby spacer był jakimś problemem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów