📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
na pewno kupił go za własne, ciężko zarobione pieniądze Chyba, że myślę stereotypowo...
no i kurwa nie naucza sie nagrywac tymi iSronami...
Dziwne, że jeszcze nikogo nie rozbolała dupa w kwestii warszawskiego sposobu jazdy
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Auto z tylnym napędem da sie wprawić w poślizg ? co to za czary ? :O jutro wrzuć filmik jak smaruje sie chleb z masłem
hajtkol napisał/a:
Mitsubishi 3000gt
Btw. Bardzo ładny zakaz, i tablica rejestracyjna.
( Nie wiem w sumie czy ten zakaz nie dotyczy tylko skrzyżowania, więc jak coś to mnie poprawcie)
Sam jesteś Misiubisi to je nissan 200sx s14
your move pedałdi
Eldoka_Na_Wolno napisał/a:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Bt9zSfinwFA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Uwaga haker na pokładzie! Już prawie włamał się do matrixa
P.S. Mi to wygląda na skręt w lewo a nie na zawracanie.
Filmowane było chyba z jakiegoś koreańskiego toczydełka sądząc po wyskalowaniu prędkościomierza i kolorze podświetlenia.
Ale co by nie mówić: sapał z BOV-a doskonale
Jakby ktoś czuł te klimaty, to zapraszam na turbokillers.com - forum uturbionych Nissanów.
Same Nyski na filmiku: zawracający to 200SX S14a, przed nim stoją dwa GT-R R35, na prawo od nich Z350 Z33.
Filmowane było chyba z jakiegoś koreańskiego toczydełka sądząc po wyskalowaniu prędkościomierza i kolorze podświetlenia.
Ale co by nie mówić: sapał z BOV-a doskonale
Jakby ktoś czuł te klimaty, to zapraszam na turbokillers.com - forum uturbionych Nissanów.
@up - trzymają równoległe do szpary
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów