18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
btester 2013-10-24, 19:21
na pewno kupił go za własne, ciężko zarobione pieniądze Chyba, że myślę stereotypowo...
Zgłoś
t................r 2013-10-24, 19:32 1
no i kurwa nie naucza sie nagrywac tymi iSronami...
Zgłoś
hogg 2013-10-24, 19:32
Dziwne, że jeszcze nikogo nie rozbolała dupa w kwestii warszawskiego sposobu jazdy

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
ivankqu 2013-10-24, 19:43 6
Czy tylko ja czekałem aż ten Nissan GTR z przodu coś zrobi? Przez to musiałem drugi raz włączać film -.-
Zgłoś
kosmozordtje 2013-10-24, 19:56
wiedział skurwiel, że będzie tak zawracał i stąd to nagranie. "Pierdzielony..." jakie zdziwko
Zgłoś
rogal199829 2013-10-24, 20:06 1
Auto z tylnym napędem da sie wprawić w poślizg ? co to za czary ? :O jutro wrzuć filmik jak smaruje sie chleb z masłem
Zgłoś
acon11 2013-10-24, 20:07 4
hajtkol napisał/a:

Mitsubishi 3000gt
Btw. Bardzo ładny zakaz, i tablica rejestracyjna.
( Nie wiem w sumie czy ten zakaz nie dotyczy tylko skrzyżowania, więc jak coś to mnie poprawcie)

Sam jesteś Misiubisi to je nissan 200sx s14
Zgłoś
powyłamywany 2013-10-24, 20:23
your move pedałdi
Zgłoś
The.prophecy 2013-10-24, 20:44
Eldoka_Na_Wolno napisał/a:

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Bt9zSfinwFA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Uwaga haker na pokładzie! Już prawie włamał się do matrixa

P.S. Mi to wygląda na skręt w lewo a nie na zawracanie.

o.0
Zgłoś
QKLUX 2013-10-24, 21:13 1
O, jakiś spot Turbokillersów mnie ominął

Same Nyski na filmiku: zawracający to 200SX S14a, przed nim stoją dwa GT-R R35, na prawo od nich Z350 Z33.

Filmowane było chyba z jakiegoś koreańskiego toczydełka sądząc po wyskalowaniu prędkościomierza i kolorze podświetlenia.

Ale co by nie mówić: sapał z BOV-a doskonale

Jakby ktoś czuł te klimaty, to zapraszam na turbokillers.com - forum uturbionych Nissanów.
Zgłoś
pstPL 2013-10-24, 21:21
Czy te cipy nigdy nie nauczą się trzymać ajsrona?
Zgłoś
The.prophecy 2013-10-24, 22:37
@up - trzymają równoległe do szpary

o.0
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów