Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Weź nie pierdol, bo widać chujowo szukasz. Poza tym twój joindate (2011-04-13) szału nie robi i jeśli TY czegoś tutaj nie widziałeś, to nie znaczy, że tego już nie było.
sadistic.pl/brazylijska-zabawa-vt70364.htm
sadistic.pl/nos-w-dupe-vt41987.htm
hahaha, uwielbiam was, napinacze-onaniści jestem ciekaw ilu z was, wojowników testosteronu, zmoczyłoby gacie na miejscu tego gościa. myślę, że znaczna większość, bo laska jest naprawdę ostra i ma zajebiście kobiece kształty. poza tym godna podziwu siła w kończynach. ja pierdolę, nie wiem co to za frajda być z dziewczyną, którą można najwyżej złapać pod wystające żebro. TO jest kobieta.
Nie wiem co w tym kobiecego. Baba waży z 90kg. Chyba, że ktoś lubi boczek.
@up popieram. Twardziele kurwa ;P ja to bym nie wytrzymał i bym ją na tej scenie zerżnął
hahahahahahahahaha tym mnie rozjebałes
mogę powiedzieć tylko tyle, że latynoski są zajebiste. nie to co polskie idiotki
kurwa znowu postawiłem ci piwo no trudno bania robi swoje chuj , ale jak możesz pisać takie rzeczy? wiadomo kwestja gustu tylko akurat polki ogólnie słowianki to właśnie najpiękniejsze dziewczyny
@ egzeqtor
Weź nie pierdol, bo widać chujowo szukasz. Poza tym twój joindate (2011-04-13) szału nie robi i jeśli TY czegoś tutaj nie widziałeś, to nie znaczy, że tego już nie było.
sadistic.pl/brazylijska-zabawa-vt70364.htm
sadistic.pl/nos-w-dupe-vt41987.htm
za to twój kurwa (20 Gru 2010) powala na kolana! przygadał kocioł garnkowi... aż mi tatuaże na podłogę spadły...
tak poza tym to chyba ślepa dziewczynko jesteś - tematyka owszem - taka sama, ale filmiki zupełnie inne...
PS
jak koniecznie chcesz się o coś przyjebać to postaraj się bardziej bo coś kiepsko ci to wychodzi...
może i jestem tu nieco krócej niż ty, ale jak widać po ilości postawionych browarów to jedyne czym starasz się zabłysnąć to chujowe komentarze...
Żal mi cię, marny internetowy napinaczu. Po pierwsze donwasyle nie napisał, że wrzuciłeś identyczny film, tylko właśnie o tej samej tematyce.
Faktycznie, mam półroczny staż na tej stronie, ale przynajmniej nie udaje wujka google i nie twierdzę, że skoro JA czegoś nie widziałam, to tego tutaj w ogóle nie było.
Widzę, że bardzo ciężko znosisz krytykę, więc dalej, ponapinaj się jeszcze, może twój e-kutas trochę urośnie.
rzeczywiście, źle znoszę krytykę - zwłaszcza gdy krytykuje mnie taki gimbus jak ty
kurwa znowu postawiłem ci piwo no trudno bania robi swoje chuj , ale jak możesz pisać takie rzeczy? wiadomo kwestja gustu tylko akurat polki ogólnie słowianki to właśnie najpiękniejsze dziewczyny
ogólne to słowianki są tragiczne. co to za jakiś mit wkręcania sobie tego, że polki to najładniejsze kobiety na świecie. skoro są latynoski czy azjatki?
Po twoich wypowiedziach sądzę, że twój wiek pewnie jest zmyślony i to ty jesteś w wieku gimnazjalnym.
I nie nazywaj mnie gimbusem, bo ja te lata mam już dawno za sobą.
Przykry jesteś i tyle, nawet konstruktywnej odpowiedzi nie potrafisz sklecić, tylko od razu rzucasz się z pazurkami na kogoś.
A film i tak jest do dupy, bo nic nowego na nim nie ma, jak napisał downstyle.
A teraz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów