📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Aż się łezka w oku kręci gdy się patrzy na te stare dobre czasy. Ehhhh to se ne vrati
Nie No białego nie powiesili, po prostu czarny ma jasne łapy z wewnętrznej strony
Sobie i wszystkim życzę jak najszybszego powrotu tych starych dobrych czasów. W końcu co jest złego w kultywowaniu tradycji w narodzie.
Johnny Rebel - Quit Your Bitchin' Nigger!
PięknyMarian napisał/a:
Halman mordeczko co to za nuta, pytam o tytuł. Domyślam się, że śpiewa Johny Rebel.
Johnny Rebel - Quit Your Bitchin' Nigger!
I te brawa.
Chciałbym powiedzieć że ten filmik pochodzi z Rosji, jakoś z początków lat 2000. Najpierw zabili jakiegoś tadżyk kula w łeb a drugiego powiesili i to widzimy. Długo szukałem tego filmiku bo widziałem go pierwszy raz jeszcze w epoce gdzie można było to łatwo znaleźć w internecie. Dziękuję i pozdrawiam cieplutko.
Moda zawsze wraca
TrzyDwaJeden napisał/a:
Stare dobre czasy kiedy negroidy nie kradły , nie skakały po głowie, nie atakowały w 5 jednej osoby, nie defekowały publicznie.... Aż mi się łezka w oku zakręciła. Na pocieszenie dodam że historia kołem się toczy, więc nie traćmy nadziei!!!!!
Myślenie boli? Murzyn z bialymi rekami ?
Teraz trzeba stworzyć pis-po ku klux klan
seren_i_ty napisał/a:
Fejk jak chuj! W taki sposób człowiek dynda co najmniej 2 minuty. Po za tym białego powiesili? No chyba, że nakryli z czarnym chujem w dupie!
Czarnuch jak chuj. A smoluchy z natury leniwe są, więc...
Piękne czasy gdy jebany czarnuch nie miał prawa głosu bo za pyskowanie wisiał na drzewie część i chwała bohaterom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów