📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qaz123edc napisał/a:
A czym niby innym, jebany nieuku bez matury?
narodowymi SOCJALISTAMI , ty w kurwe zajebany przygłupie
To do lewaka pasuje oni mają wiele wspólnego z austriackim malarzem.
JenkinsPerkins napisał/a:
narodowymi SOCJALISTAMI , ty w kurwe zajebany przygłupie
Jesteś tak samo biedny jak głupi, naoglądały się piwniczniaki bez matury jakichś kiepów po University of Youtube i coś pierdolą kompletnie bez sensu
Arashi91 napisał/a:
Następny zjeb co myśli, że naziści byli prawicą xD Idź pan w chuj.
No przecież w TVN tak mówili
Arashi91 napisał/a:
Następny zjeb co myśli, że naziści byli prawicą xD Idź pan w chuj.
Czerwone ścierwo czyli żydolewarstwo, w 1943r. wydało dyrektywę, nakazującą oczernianie wszystkich przeciwników politycznych i wyzywanie ich od nazistów i faszystów. Młode lewarskie przygłupy nie myślą (nie mogą czy nie chcą? Nie wiem...), tylko posłusznie wykonują polecenia politbiura.
Lewackie ścierwa po podstawówce nawet nie wiedzą że NSDAP to lewacka partia, przygłupy jeszcze się kłócą, bo są za głupie, potrafią tylko powielać frazesy..
NSDAP (Narodowosocjalistyczna Niemiecka Partia Robotników) samo rozwinięcie skrótu partii mówi że jest to partia lewicowa. Prawicę reprezentowało duchowieństwo i klasa ludzi bogatych, co oni mieli związanego z robotnikami albo socjalami. Bogatych właścicieli fabryk partia jeszcze za mordę trzymała że jak nie produkujesz tego czy tamtego dla narodu to przejmiemy fabrykę i tak niemieckie firmy produkowały co partia każe.
RobDeMay napisał/a:
Poczytaj sobie pizdo I zamknij mordę jak chuja wiesz zjebie
Może lepiej byłoby udowadniać swoje racje argumentami a nie gównianymi linkami pisanymi przez chuj wie siurka. PIs to też wszech i obec opisywana jest jako prawica a jedyne co ich łączy z prawicą to sztama z kościołem i nic więcej, gospodarczo to całkowicie partia lewicowa. Osobiście mam w dupie kwestię religijną w podejściu do określenia partii bo bardziej mnie obchodzi kwestia gospodarcza i pod tym względem mamy 3 partie lewicowe z czego tylko jedna do tego się przyznaje.
RobDeMay napisał/a:
Poczytaj sobie pizdo I zamknij mordę jak chuja wiesz zjebie
Dla ciebie to argument? Wikipedia to prawda objawiona????
qaz123edc napisał/a:
A czym niby innym, jebany nieuku bez matury?
Faszyzm - skrajna prawica, ale idźmy w drugą stronę
"narodowy socjalizm" partia która głosiła poglądy Marksa
"Dla ortodoksyjnych marksistów – zgodnie z tezami Karola Marksa – socjalizm jest niższym etapem komunizmu. Komunizm stałby się możliwy dopiero po socjalistycznym etapie rozwijania efektywności ekonomicznej i automatyzacji produkcji, która doprowadziłaby do nadmiaru towarów i usług („każdemu według potrzeb”)[67]. Klasycy filozofii marksistowskiej uznawali że świat jest materialny, opierając się na dialektycznych tezach Hegla, Marks z prac Hegla przyjął trzy podstawowe tezy: alienację, reifikację i rozwiązanie sprzeczności...."
Naziści, którzy w każdym aspekcie życia społecznego byli socjalistami, czyli jak by nie patrzeć lewakami. Do całej reszty świata mieli zapędy faszystowskie.
"To bez wątpienia jeden z największych i najbardziej spektakularnych sukcesów lewicowej propagandy. Mowa oczywiście o wbiciu w głowy ludzkości absurdalnego poglądu, że ideologia obowiązująca w III Rzeszy była „skrajnie prawicowa”, a sam Adolf Hitler był „prawicowcem”.
Czytaj więcej: histmag.org/Hitler-byl-lewakiem-jak-Piotr-Zychowicz-argumentuje-swoja-...
TwójCzarnyPan napisał/a:
Powiedzcie naziolom, że są lewakami. Powodzenia.
Sami tak się określali. Narodowosocjalistyczna Niemiecka Partia Robotników.
Nawet program mieli podobny do tego jaki oferuje lewica, tylko kilka punktów było w stronę narodową, ot taki PiS pomieszany z PO i lewicą.
to wszystkich intelektualistów: proszę podać jeden przykład polityki prowadzonej przez nazistów który można uznać za prawicowy ?
(na przykład sprywatyzowanie całego przemysłu zbrojeniowego a nie czekaj... to może wolne i niezależne media... ups, wolny rynek bez kontrolowanej odgórnie gospodarki... eeee, to może a tak żydów nie lubią bo to przecież tylko prawica ich nie lubi)
(na przykład sprywatyzowanie całego przemysłu zbrojeniowego a nie czekaj... to może wolne i niezależne media... ups, wolny rynek bez kontrolowanej odgórnie gospodarki... eeee, to może a tak żydów nie lubią bo to przecież tylko prawica ich nie lubi)
Karliyos69 napisał/a:
Lewackie ścierwa po podstawówce nawet nie wiedzą że NSDAP to lewacka partia, przygłupy jeszcze się kłócą, bo są za głupie, potrafią tylko powielać frazesy..
z lewakami nie ma co gadać bo to banda kretynów bez mózgu !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów