18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tak jak w temacie, chłopakom się pofarciło i skończyło się na powierzchownych ranach.

Akcja w sumie od razu, później nic specjalnego się nie dzieje, ale warto obejrzeć całość.

Polecam też gorąco bloga zafganisatnu.pl

Spodoba się to mogę wrzucić więcej.
Zgłoś
blachahaha 2014-01-14, 17:56
Nie rozumiem jak mogli dopuścić by te ścierwo podeszło?
Zgłoś
kalnex12 2014-01-14, 18:04
Andrzeju nie denerwuj sie. Wyklepiemy;>
Zgłoś
matye 2014-01-14, 18:08
ale cosiestało?

nie
Zgłoś
vincenzopl 2014-01-14, 18:21
Zapomniałeś dodać skąd to zerżnąłeś ale co tam
Zgłoś
maddog77 2014-01-14, 18:44 1
Polaka jakiś pedalski ajdik nie rusza...w końcu pochodzi z kraju w którym prowizorka to reguła.
Zgłoś
90luckypl 2014-01-14, 20:10
Dobra oczekujemy na eksperta, czemu śmigłowiec się rozbił?
Zgłoś
jeloo 2014-01-14, 20:20
Wygląda tak, jakby stracił moc.
Zgłoś
P................8 2014-01-14, 20:39
Kurwa ale ja bym tam chciał pojechać:/ Ale niestety jak próbowałem to bez zasadniczej nie przyjmowali dopiero pół roku później wprowadzili jakieś tam szkolenia że niby zasadnicza....no ale już za późno :/ teraz jak dzwoniłem to mówili,że wycofują i ni chuja nie pojadę
Zgłoś
Naczelnik_Sanepidu 2014-01-14, 20:39 4
Zgłoś
wicek111 2014-01-14, 20:51 2
@up
Kulfon?

Zgłoś
Sigonek 2014-01-14, 20:52
Osoby, które wydały rozkaz interwencji Polskich Sił Zbrojnych na Bliskim Wschodzie powinny stanąć przed sądem wojennym. Nasi chłopcy narażają życie w imię amerykańskiej polityki zagranicznej.. Skandal.
Zgłoś
marian39 2014-01-14, 21:54
Sigonek chłopie co ty piszesz ?!
Poczytaj trochę a dowiesz się czegoś więcej. O Irak możesz się przyczepić bo tam zostaliśmy bezsensownie posłani w "imię interesów" a Afganistan to inna bajka jeżeli wiesz co to NATO to właśnie to nas zobowiązywało do wysłania wojska do Afganu, tak samo jak Niemcy, UK i wiele wiele innych
Zgłoś
Mortim 2014-01-14, 22:37
@marian39

Z tego co wiem to NATO zobowiązuje kraje objęte traktatem do obrony (niekoniecznie zbrojnej) innego kraju objętego traktatem na terenie Europy i Ameryki Północnej. Nie zobowiązywał więc Polski do udziału w żadnej z wojen w ciapatlandzie.
Zgłoś
bankurwazaco 2014-01-15, 13:02
Piękne! Zajebisty klimat.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów