Nie ma opierdalania się kurwa !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Nie ma opierdalania się kurwa !
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I kurwa żadnego ciaptego czy turasa tam nie widać, a to oni powinni zapierdalać
Kurwa pracowałem tak przez miesiąc jedna z chujowszych prac. Ręce napierdalają i w głowie się pierdolą już po jakimś czasie kolory skrzynek najgorzej jak butelki w skrzynkach jeszcze pomieszane i trzeba przekładać. I co najpodlejsze to to że w 30st.C przez 8h wciąż masz ochotę na zimne piwko...;( którego nie możesz wypić...
Hrehor napisał/a:
Jakby w Polsce tyle płacili za to co im w Niemczech, to prawdopodobnie każdy by tak zapierdalał.
ta , za taka pracę płaca im 6-8 Euro na godz , wiec podobnie jak w Polsce jeśli weźmiesz pod uwagę koszty utrzymania.
@peersil nie pierdol głupot, chyba jakiś leszczyk jesteś. Robię już tak półtorej roku i to po 12h. A piwa możesz się napić zaraz po robocie, bo w niektórych miastach są kierownicy którzy na tydzień dają Ci kratę piwa... może nie można tego nazwać piwem, bo niemieckie to sikacz ale przynajmniej ugasisz pragnienie w jakimś stopniu.
koscikus napisał/a:
niemcy w polsce pisze się przez male n. nawet na początku zdania
w polsce...
Brawo, brawo, nic dodać, nic ująć.
w_morde_jeża napisał/a:
To są puste butelki, każdy by tak szpulał pustym transporterem.
true, true.
adresikpuma napisał/a:
otwierasz pozniej browara i poł wypiernicza się na ziemię a piana na dwa palce
maxvolumePL napisał/a:
Wstrząśnięte, nie mieszane
bezrobotny_alkoholik napisał/a:
I już wiem czemu mi się piwo po otwarciu wzburza
lukzab2 napisał/a:
Wstrząśnięte nie mieszane , jebane hitlery
Bridgwater88 napisał/a:
teraz juz wiem czemu to piwo tak buzuje przy otwieraniu...
Danlew napisał/a:
Tak traktować browar wy skurwysyny
japierdole
Dam Piwo za piwo.. dobry deal
Nowocześni właściciele niewolników nauczyli mnie już lata temu (i chyba każdego z Was) powiedzenia: "Jaka praca, taka płaca".
Jednak spotkałem się z innym (jak samemu można zauważyć - o wiele starszym): "Wedle datku służba".
Które jest słuszne?
Pomyślmy...
Co do powiedzenia pierwszego: Czy w dzisiejszym świecie jest możliwa sytuacja, gdzie pracodawca widzi jak pracownik zapierdala i w nagrodę uczciwie mu za to zapłaci więcej?
Odpowiem z własnego doświadczenia, że nie tylko nie, ale i za szybciej wykonaną robotę pracownik dostanie następną.
Co do powiedzenia drugiego: rezultaty widać na filmiku.
Jednak spotkałem się z innym (jak samemu można zauważyć - o wiele starszym): "Wedle datku służba".
Które jest słuszne?
Pomyślmy...
Co do powiedzenia pierwszego: Czy w dzisiejszym świecie jest możliwa sytuacja, gdzie pracodawca widzi jak pracownik zapierdala i w nagrodę uczciwie mu za to zapłaci więcej?
Odpowiem z własnego doświadczenia, że nie tylko nie, ale i za szybciej wykonaną robotę pracownik dostanie następną.
Co do powiedzenia drugiego: rezultaty widać na filmiku.
5:13 - First blood ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów