Chyba zemdleć ze szczęścia
Mam nadzieję, że zdechła tępa dzida!
Dżemik ze świeżych brzoskwinek. Mhmm... to lubię
Możesz nawet w szyję zaruchać, super.
uq5644444444444444qetyqe4t3Jeszcze pół roku temu szkoda byłoby mi dzieci kacapów. Obecnie gdy kacapy zamordowały 400 dzieci ukraińskich, a drugie tyle uczyniły kalekami, jakoś nie zbiera mi się na żal do kacapskiego nasienia narodu.
to może poczytaj co ukry robili z polskimi dziećmi?
Jeszcze pół roku temu szkoda byłoby mi dzieci kacapów. Obecnie gdy kacapy zamordowały 400 dzieci ukraińskich, a drugie tyle uczyniły kalekami, jakoś nie zbiera mi się na żal do kacapskiego nasienia narodu.
nie zesraj się....
Jeszcze pół roku temu szkoda byłoby mi dzieci kacapów. Obecnie gdy kacapy zamordowały 400 dzieci ukraińskich, a drugie tyle uczyniły kalekami, jakoś nie zbiera mi się na żal do kacapskiego nasienia narodu.
Ale masz przećpany łeb
Masz tu baranie na szybko skopiowane, coś o swoich ukraińcach:
W sierpniu doszło do następnych okrucieństw: w Woli Ostrowieckiej zginęło 529 Polaków (220 dzieci), w Ostrówkach - 438 osób (246 dzieci). Działania te wzmogły się pod koniec roku, w okresie Bożego Narodzenia.
Wkurwiajcie się na starych, którzy wychowują, niedopilnują i kształtują świadomość tych, którym jedyne pole bitwy to piaskownica.
Pozdrawiam.
Putin puszcza też swoją młodość narodu na wojne i ma to w pizdzie czy przeżyją czy nie więc o co chodzi ?
Ja w piździe mam Putina i jego naród, ale to co jest na nagraniu może się stać wszędzie gdzie są rodzice debile bez odrobiny wyobraźni. Również w Polsce. Tak małych dzieci nie puszcza się samopas bez opieki, zwłaszcza przy ulicy. No chyba, że masz ochotę na krwisty naleśnik, to droga wolna
Każdy kto uwaza, że taka tragedia im się należy jest zjebany. Powiedziałbym ze życzę takim żeby ich dzieciom przytrafiło się to samo, ale nie. Żadnym, ale to żadnym dzieciom tego nie życzę. Pozostaje mi życzyć takim więcej rozumu i empatii. Bo właśnie to nas kurna odroznia od orków i ruskiego miru.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów