18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kici-Kici 2022-09-01, 18:12 12
Zgłoś
Cipczan 2022-09-01, 18:24
pazuzu napisał/a:

Chyba zemdleć ze szczęścia

Mam nadzieję, że zdechła tępa dzida!

Bart47 napisał/a:

Dżemik ze świeżych brzoskwinek. Mhmm... to lubię

Możesz nawet w szyję zaruchać, super.
Zgłoś
jestemnikim 2022-09-01, 18:46 2
i bardzo kurwa dobrze

uq5644444444444444qetyqe4t3
Zgłoś
zotrix 2022-09-01, 19:04 20
Ajot napisał/a:

Jeszcze pół roku temu szkoda byłoby mi dzieci kacapów. Obecnie gdy kacapy zamordowały 400 dzieci ukraińskich, a drugie tyle uczyniły kalekami, jakoś nie zbiera mi się na żal do kacapskiego nasienia narodu.

to może poczytaj co ukry robili z polskimi dziećmi?

Ajot napisał/a:

Jeszcze pół roku temu szkoda byłoby mi dzieci kacapów. Obecnie gdy kacapy zamordowały 400 dzieci ukraińskich, a drugie tyle uczyniły kalekami, jakoś nie zbiera mi się na żal do kacapskiego nasienia narodu.

nie zesraj się....
Zgłoś
Pees4 2022-09-01, 19:09 12
Ukrowe czy kacapskie pomioty dla mnie jeden chuj co niektorzy tutaj chyba ukrowego chuja z ust nie wyjmują i się coś we łbach poprzestawiało
Zgłoś
kawior2007 2022-09-01, 19:21 12
Ajot napisał/a:

Ale masz przećpany łeb
Zgłoś
Edo 2022-09-01, 19:23 1
Podwójny hamburger z gówniaków
Zgłoś
fak38 2022-09-01, 19:25 10
ukry dobrze mówią że Polacy to Lachowie, Bo lubią być dymani przez Ukrów. Więcej mejstrymu oglądajcie to jeszcze dupa będzie wasz bolała.
Zgłoś
Sayoko 2022-09-01, 19:50
Ja pierdole... co one robily SAME na ulicy?
Zgłoś
roger696 2022-09-01, 19:53
Jakoś mi już nie zal
Zgłoś
Aberworthy 2022-09-01, 19:59 15
Ale macie sprane łby, sam chętnie pooglądam kacapów dostających z drona w okopach oraz srogi wpierdol na polu bitwy. Ale żeby świętować śmierć dwóch kaszojadów to już wyższy poziom spierdolenia.
Zgłoś
Joachim 2022-09-01, 20:16 17
Ajot napisał/a:

Masz tu baranie na szybko skopiowane, coś o swoich ukraińcach:
W sierpniu doszło do następnych okrucieństw: w Woli Ostrowieckiej zginęło 529 Polaków (220 dzieci), w Ostrówkach - 438 osób (246 dzieci). Działania te wzmogły się pod koniec roku, w okresie Bożego Narodzenia.
Zgłoś
highlogic 2022-09-01, 20:23 10
Dzieci to dzieci. Nie jest ważne, czy to ukraińskie czy rosyjskie czy z Bangladeszu. Myślicie, że one mają wpływ na politykę? One nie siedzą w czołgach, nie ostrzeliwują niewinnych innych dzieci. Dzieciom, oczywiście propaganda pierze mózg, ale nie przez inne dzieci. Więc stulcie mordy.

Wkurwiajcie się na starych, którzy wychowują, niedopilnują i kształtują świadomość tych, którym jedyne pole bitwy to piaskownica.

Pozdrawiam.
Zgłoś
~prophetess 2022-09-01, 20:25 2
cormax19000 napisał/a:

Putin puszcza też swoją młodość narodu na wojne i ma to w pizdzie czy przeżyją czy nie więc o co chodzi ?

Ja w piździe mam Putina i jego naród, ale to co jest na nagraniu może się stać wszędzie gdzie są rodzice debile bez odrobiny wyobraźni. Również w Polsce. Tak małych dzieci nie puszcza się samopas bez opieki, zwłaszcza przy ulicy. No chyba, że masz ochotę na krwisty naleśnik, to droga wolna
Zgłoś
Dandel22 2022-09-01, 20:37 7
Dzieci to sa dzieci. Co z tego, że RUS - gdyby przenieść je do normalnej zachodniej rodziny jest wysoce prawdopodobne, że wyszłyby na ludzi. Nie można ich winić za to że się urodziły w takim a nie innym kraju. Wiadomo ze raSSija 1 i tym podobne wypiorą im na starość mózgi i się stana orkami, ale to nie ich wina do cholery.
Każdy kto uwaza, że taka tragedia im się należy jest zjebany. Powiedziałbym ze życzę takim żeby ich dzieciom przytrafiło się to samo, ale nie. Żadnym, ale to żadnym dzieciom tego nie życzę. Pozostaje mi życzyć takim więcej rozumu i empatii. Bo właśnie to nas kurna odroznia od orków i ruskiego miru.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów