Widzę że masz ladnie wyprany cymbał przez media.
Jeden z niewielu, w miarę sprawiedliwych, komentarzy na tym łez padole.
Ja bym zaraz wyskoczył, a pasażerce kazał trąbić, albo jej kazał się trzymać i walnął lekko w tą ciężarówkę.
Miałem kiedyś taki przypadek, że taka ok. czteroletnia dziewczynka wyskoczyła mi na ścieżkę rowerową.
Świadomie nie miałem szansy nic zdziałać, nawet nie mogłem jej ominąć ani przyhamować, bo za mało czasu było. Jednak do tej pory się zastanawiam, w jaki sposób wybrałem opcję, żeby się odłączyć od roweru - i obdzierając sobie ręce i nogi podkaturlać się w stronę niedoszłej ofiary swojej, a przede wszystkim tatusia głupoty. A ten oczywiście od razu do mnie z ryjem, i dopiero, jak ochłonął i ogarnął, to przeprasza i pyta, czy odwieść do szpitala...
Jeszcze pół roku temu szkoda byłoby mi dzieci kacapów. Obecnie gdy kacapy zamordowały 400 dzieci ukraińskich, a drugie tyle uczyniły kalekami, jakoś nie zbiera mi się na żal do kacapskiego nasienia narodu.
Pół roku temu kacapy już napierdalały z karabinów w nazistowskich 6latków i gwałciły nazistowskie 9letnie dziewczynki
Jeszcze pół roku temu szkoda byłoby mi dzieci kacapów. Obecnie gdy kacapy zamordowały 400 dzieci ukraińskich, a drugie tyle uczyniły kalekami, jakoś nie zbiera mi się na żal do kacapskiego nasienia narodu.
A co to dziecko jest winne ? To że ma obsranych rodziców to niestety nie ich wina. Gram empatii.
400 stu banderowców mniej
szkoda Aniołków, kierowca też niewinny, choć mało uważny....
Chuja wies zo prowadzeniu ciężarówki. Nie miał szans ich widzieć, a pozatym tam nie ma pasów wiec ich się nawet nie spodziewał.
Nie zesraj się. Musiałbyś nienawidzieć całego świata, bo każdy większy kraj prowadził lub prowadzi nadal swoją "wojnę o pokój" na terenie innego kraju zabijając niewinnych ludzi. Ale pewnie czasem KFC jednak zjesz
sranie w banie i jebanie
Logika komentujących tu jest zjebana. To, że ktoś żyje w Rosji nie oznacza z automatu, że popiera wojnę, tak samo jak nie można oskarżać wszystkich Polaków o burdel w Afganistanie, bo Polska przyłożyła rękę w "misjach stabilizacyjnych" (hipokryzja w chooj).
Co jeśli akurat rodzice tych dzieci byli aktywistami antywojennymi? Zresztą śmiać się z czyjegoś nieszczęścia to zachowanie głupiego gówniarza co gówno widział i chuja wie o świecie.
Po choj Ty tu jesteś?
Normalnie byłby tu jeden wielki płacz i zgrzytanie pizdy, ale dzięki temu, że akcja miała miejsce w kacapowie wszyscy się radują. Może tym sposobem pizdowaci tatuśkowie trochę zmężnieją i nie będą już tak lamentować pod filmikami ze zdechłymi gówniarzami. Wystarczy tylko w opisie dodać: "miejsce rosja" i spokój
Bo wszędzie i tak samo tu pojęcie życia człowieka jest względne. Kacapa nie szkoda bo to ork, Żyda nie szkoda bo to nieczłowiek, Tutsi też bo to karaluchy. I tak ziemia kręci się w kółko codziennie gdzie człowiek dla człowieka, człowiekiem. A dzieci szkoda...
Co te dzieci winne?
Kierowca ciężarówki to debil, ale to oczywiste bo kto inny jeździłby ciężarówka, ale i kierowca osobówki to pizda i tchórz, ja bym poświęcił każde auto by próbować uratować te dzieci. I w huju bym miał czy są ukraińskie czy ruskie czy żydowskie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów