Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gościu prawidłowo przyjebał mu autem ja bym znowu to samo jakby chuj do mnie strzelał
Koleżka w kamizelce to podobno właściciel pojazdu. Zginał. Gdzieś mi to migneło na twitterze.
Gościu prawidłowo przyjebał mu autem ja bym znowu to samo jakby chuj do mnie strzelał
ok, znalazłem. koleś nie był faktycznie właścicielem. chciał zapobiec kradzieży.
tmz.com/2024/04/14/video-good-samaritan-run-down-try-stop-car-jacker-n...
Zgadzam się, dodatkowo ilość bezdomnych w USA przekracza tą w Rosji. W kacapstanie, poziom życia niższy niż w USA ale za to nie ma tylu bezdomnych.
Jak USA dbają o swoich ''bohaterów'' a sami śmieją się z ruskich... hipokryci.
Sprawdź sobie ilość ludności w tych dwóch krajach, bo chyba nie jesteś na bieżąco. Powierzchnia kraju nie ma żadnego znaczenia.
Zgadzam się, dodatkowo ilość bezdomnych w USA przekracza tą w Rosji. W kacapstanie, poziom życia niższy niż w USA ale za to nie ma tylu bezdomnych.
W Rosji nie ma, bo:
A. Tylu nie przezywa.
B. Ci "weterani", co nie dadzą rady się utrzymać, zwyczajnie zamarzają i dołączają do GRUZ200
pancerny ma ten samochod czy ten gosc unika kul jak nindza, jest jeszcze opcja ze ten w zoltej nie trafia z odleglosci metra, lub wszystko naraz
wygląda jak holownik-oni często noszą kamizelki jak auta ludziom zawijają
Czyli sam przyznajesz, że jesteś jebanym złodziejem do odjebania?
U Ruskich nie ma tylu bezdomnych bo na bieżąco zamarzają leżąc schlani w krzakach...
Tymczasem w Californi jest na tyle ciepło, że ofiary kapitalizmu śpią cały rok w samochodzie, jednocześnie pracując w korpo za hajs, o którym szary polaczek może tylko pomarzyć.
A co do filmu, to gość chyba nie spodziewał się, że laweciarz będzie strzelał. Po pierwszym strzale już miał wybór - albo położyć się i mieć nadzieję, że go nie będzie dobijał, albo spierdalać. Wybrał to drugie. A potem należycie odpłacił się kowbojowi, co to myślał, że sam może sprawiedliwość wymierzać. A kto miał rację? Jak zwykle chuj wie, bo na filmiku same mięso.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów