Wolę 2mln Ukraińców i Ukrainek niż 10 k tych małp.
Znam kilku Ukrainćów porządni przyjechali za praca fajni ludzie a 2 moich znajomych z poprzedniej roboty pobrało się z Ukrainkami .
Spoko, ja pracuję z Filipińczykiem, Nigeryjką i wolę ich od wszystkich Polek/Polaków jebanych konfliktowców, podpierdalaczy, dupolizów, kombinatorów, próżniaków, spiskowców razem wziętych, co jak coś im nie pasi to do szefa boją sie wyskoczyć a za jego plecami opierdalaja mu dupę
Pogadamy jak wypra Cie z roboty i bedziesz musiał zapierdalać za ich stawki ,zeby się utrzymać
Wolę 2mln Ukraińców i Ukrainek niż 10 k tych małp.
Znam kilku Ukrainćów porządni przyjechali za praca fajni ludzie a 2 moich znajomych z poprzedniej roboty pobrało się z Ukrainkami .
Jeszcze Ci bokiem wyjdą !!!! zgadzasz się na ukrów to będziesz miał jeszcze na dokładkę murzynów !!!!
wolę ich od wszystkich Polek/Polaków jebanych konfliktowców, podpierdalaczy, dupolizów, kombinatorów, próżniaków, spiskowców razem wziętych, co jak coś im nie pasi to do szefa boją sie wyskoczyć a za jego plecami opierdalaja mu dupę
Ciekawą masz rodzinkę, nie powiem...
Do 2025 2 mln ukrów? Gościu nie wiem jakie są statystyki i co tam podają w tym twoim tvpis ale 2mln to już teraz mamy lub troche poniżej więc się obudź i wyjdź z dupy
Małe sprostowanie sram na pis i po- od 89'. Oficjalne statystyki, nie oficjalnie każdy wie ,że może być już ich nawet i 3 mln dzisiaj. Tak,że nie spinaj dupy.
Ciekawą masz rodzinkę, nie powiem...
Rodzinkę? Moja rodzinka wyłupała by wam oczy szabesgoju, za oddanie władzy żydom z pis i po , bardziej od zydów nie trawię polskich zdrajców narodu polskiego, jebanych judaszy sprzedjących się jak kurwy za 500 srebrników i 13 emerytury, by żudzi mogli wami zarządzać.
Rodzinkę? Moja rodzinka wyłupała by wam oczy szabesgoju, za oddanie władzy żydom z pis i po , bardziej od zydów nie trawię polskich zdrajców narodu polskiego, jebanych judaszy sprzedjących się jak kurwy za 500 srebrników i 13 emerytury, by żudzi mogli wami zarządzać.
No przecież przedstawiłeś nam swoich bliskich, o tutaj:
jebanych konfliktowców, podpierdalaczy, dupolizów, kombinatorów, próżniaków, spiskowców
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów