Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do dziś chce mi się śmiać z pewnej takiej czarnej duszy z Dąbrowy Górniczej
Dąbrowa Górnicza to nie Śląsk. Województwo tak, ale bliżej im do Małopolski niż Śląska.
Ja bym powiedział, że jest dokładnie odwrotnie. To na ogół straumatyzowane osoby ze Śląska i Zagłębia odbywają podróże życia do innych części kraju, zostawiają tam swoje czarne szlamy zalegające w różnych częściach duszy, a potem wolne od wstydu i winy wystrzeliwują się w świat, zostawiając człowieka na lodzie z jakimś wyimaginowanym powodem, dla którego chusteczka po zużyciu została wyrzucona
Do dziś chce mi się śmiać z pewnej takiej czarnej duszy z Dąbrowy Górniczej
Strasznie p🤬lisz kolego

Strasznie p🤬lisz kolego
No ale co? Każdy ma swoje doświadczenia i zna różne przypadki. Możliwe, że różnimy się nawet o jedno pokolenie. Może na przykład za Twoich czasów jeszcze/już to było nieaktualne? Za moich tak było.
To nie jest gówno. Mieszkałem 20 lat na Śląsku, całe dzieciństwo i młodość. Kolejne 20 lat na Mazowszu. I czuję, rozumiem ten film bardzo, k🤬a mać. Piwo dla twórcy.
No właśnie

Pozdrawiam z Tychów, szczam wam do tyskiego
My sików nie pijamy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie