📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up up up
Jaka monka, tosz to adenozynotrifosforan magnezu ktury daje taki efekt gdy temperatura sięga powyrzej 100 stopni farenhajta.
A tak z innej beczki nie wiem nawet czy istnieje adenozynotrifosforan magnezu, nie wiem czy potrzebne są wióry czy mąka, ale wiem że to fajnie wygląda i Dee_Loc nie wie co to ironia a sam próbuję zabłysnąć pewnie cały czas "ironizujesz" na dyktandach w gimnazjum
Jaka monka, tosz to adenozynotrifosforan magnezu ktury daje taki efekt gdy temperatura sięga powyrzej 100 stopni farenhajta.
A tak z innej beczki nie wiem nawet czy istnieje adenozynotrifosforan magnezu, nie wiem czy potrzebne są wióry czy mąka, ale wiem że to fajnie wygląda i Dee_Loc nie wie co to ironia a sam próbuję zabłysnąć pewnie cały czas "ironizujesz" na dyktandach w gimnazjum
fajniejsze było w pogromcach mitu
fajniejsze było w pogromcach mitu
@Everal
coś mi się wydaje że ty również nieźle
Moje gratulacje.
Everal napisał/a:
ktury
coś mi się wydaje że ty również nieźle
Everal napisał/a:
"ironizujesz" na dyktandach w gimnazjum
Moje gratulacje.
Cytat:
To nie pył drzewny tylko sproszkowane mleczko do kawy i jak ktoś wcześniej wspomniał sprawdzali to w pogromcach. Efekt ciekawy.
Taaaak o wszechwiedzący gimbusie osobiście tą dmuchawę z korby odpalałeś ;p przeca tylko mleczko do kawy się tak zachowuje, i to właśnie z niego robią paliwo do migów, Amen.
No to mi teraz pocisnąłeś Jakże ostatnio modnym określeniem "gimbus". Skończył się czas wysyłania do kuchni i mudżina nastała era "gimbusa". Trochę oryginalności chłopaku. Kiedyś komety bywały dużo śmieszniejsze od filmików teraz to poza paroma perełkami powielanie tych samych tekstów.
Aaa to tak dawniej Indianie rozmawiali
Cthulhu napisał/a:
Więc to tak sie robi kułka z dymu... ahaaa
Ale siara. I to ma być moderator...
Lala,
Jeżeli Ci się nie podoba, to możesz wypierdalać. Jeżeli dalej Ci się nie podoba, to możesz wypierdalać. W razie czego możesz zdechnąć.
A tak na serio, nie macie większych problemów? Debata jakby się świat walił...
Jeżeli Ci się nie podoba, to możesz wypierdalać. Jeżeli dalej Ci się nie podoba, to możesz wypierdalać. W razie czego możesz zdechnąć.
A tak na serio, nie macie większych problemów? Debata jakby się świat walił...
stich napisał/a:
i do tego moderator... NIEEE Popraw to! :<
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-01-20, 09:48 ]
nie
wstyd... i nie mówie tutaj o samym orcie, ale o tym dziwnym unoszeniu się honorem przez pana moderatora... no chyba, że dalej nie wie co jest nie tak
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-01-23, 10:50 ]
lubie wasze napinki, jak mi sie znudzą to poprawie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów