850 KM vs 10000 KM. Rakieta...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobry zawodnik 20 razy go wyprzedzał.
Dobra, dobra, teraz oba puśćcie po torze szutrowym
hejterzy jak zwykle nie zawodzom he ale dobra nie bende sie kucil zawsze sie znajdom kozaczki co smigajom autobusem a hejt wiadomo ale ja mam wyjebane betka rozebrana do zera kupiona za dobry peiniondz he zrobiona cala bez gazu he podluznice wymienilem teraz fajna aluma gleba i ide he wiadomo 100000km to nie jest to ale mam te 300+ ) no i jak hcecie to hejtuje zawsze wyprzedzajom ci najlepsi na prostej a dupa na zakrętach jebac he pozdr dla normalnyh
Akurat mam samochód i to całkiem niezły i nie rozumiem jarania się tym, że mnie wyprzedzisz startując z pasów, skoro na następnych światłach i tak będziemy stali razem
Jeśli Twoja zajawka jest na tym samym poziomie co ortografia, to nie dziwię się, że betka cieszy
Cytując klasyka "pozdr dla normalnych"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów