📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krąg życia
Co zapogrom
Swoją drogą to najpierw mamusia merdała uszkami i ogonkiem,potem tatuś na drugim planie, pierwszy spierdolił tatuś,za chwilę mamusia i został guziec merdający ogonkiem i uszkami.
Wydaję mi się, że tak samo jak człowiek nie ingeruje w tego typu sprawy natury,obce inteligentne twory robią dokładnie tak samo
Co zapogrom
Swoją drogą to najpierw mamusia merdała uszkami i ogonkiem,potem tatuś na drugim planie, pierwszy spierdolił tatuś,za chwilę mamusia i został guziec merdający ogonkiem i uszkami.
Wydaję mi się, że tak samo jak człowiek nie ingeruje w tego typu sprawy natury,obce inteligentne twory robią dokładnie tak samo
Hakuna matata, motherfuckers!
Życie... raz jesteś łowcą, a raz ofiarą. Hierarchia. Natura to coś pięknego, ale tez smutnego. Gazela zawsze jest bezbronna, nie potrafi się bronić, nawet w stadzie, nie pomagają sobie. Hieny to takie skurwysyny które Cię wpierdolą na żywca, na dodatek zacząć od ... wiadomo czego
Nie ma to jak Lwy czy reszta zwierząc które Ci się wpierdolą w szyje, umierasz dość szybko. Najgorzej jak umierasz w bólu, a największy ból swoim ofiarom zadają własnie hieny
Nie ma to jak Lwy czy reszta zwierząc które Ci się wpierdolą w szyje, umierasz dość szybko. Najgorzej jak umierasz w bólu, a największy ból swoim ofiarom zadają własnie hieny
Tu natura nie ma litości i nikt z tego powodu nie płacze. A w internecie jak zwykle ból dupy bo ktoś karpiowi ucina łeb na żywca co za pewne jest o wiele mniejszym cierpieniem niż bycie rozszarpanym przez jakieś zwierze.
@xiro jakoś tak lepiej mi się zrobiło.
Aż się jebanemu uszy trzęsły.
nie będzie się gówniak pod nogami pałętał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów