Okienka gratis machniemy państwu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Okienka gratis machniemy państwu
Pluskwy albo biedronki, czy inne gówna. Tak się dzieje jak gdzieś jakiś śmieciarz mieszka.
castagir napisał/a:
125 osób, które wystawiło piwo powinno się jebnąć w cymbał. Nigdy nie widzieliście jak się elewację czyści?
z piwnicy tego nie widać więc raczej nie
ja pierdole 200osób dało piwa na filmik jak typ myje elewacje bloku i nawet się przy tym nie spierdolił....
ale to sadystyczne jak facet na linie karcher-em nakłada piane na ścianę szkoda ze niema jak spłukuje ale to już na hard pewnie by poszło
Panowie od mycia elewacji. To środek zmiękczający brud, poleży z 15 min, potem elegancko schodzi brud pod ciśnieniem.
Wy serio jesteście takimi debilami i myślicie że on to maluje?
Na sadistic'u cała prawda !!!
nigdy nie widziałem żeby myli elewacje w blokach na tych zjebanych osiedlach, widziałem raz za to jak w bloakach które sbudowano w latach 80tych i potem po ok 30 latach ocieplili i raz odmalowani z dupy klatkę, więc nie dziw się, że ludzie są w szoku że ktoś coś myję nikt już raczej nie spodziewa się żadnych czynności od spółdzielni przez kolejne 20 lat
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów