📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Velture z jednej strony tak, z drugiej nie. Bielizna to coś intymnego, co ma się nosić pod ubraniem, w domyśle ma pozostać zakryte. Bikini to coś co nosi się na plażę, coś co nigdy ukryte nie miało pozostać. Zresztą, poza mieścinami turystycznymi nikt nie chodzi w bikini po ulicy...
Mogą zapisać się do akcji #MeToo. Pewnie którejś się przypomni za 20 lat, jeśli któryś z ich molestantów zostanie sławny.
Zabawy jak w przedszkolu za to ciekawi mnie dlaczego 90% od razu kuca jak do srania...
Nattsjel napisał/a:
Zabawy jak w przedszkolu za to ciekawi mnie dlaczego 90% od razu kuca jak do srania...
Ty byś od razu dupkę wypięła, co?
Angel napisał/a:
coś miłego dla oka na początek tygodnia
Niektórym przydałoby się obejrzeć przed publikacją filmu coś z klasyki, takie Benny Hill Show lub coś... Może jakiś alternatywny kącik na sadolu dla podobnej twórczości?
Skoro moderatorzy odrzucają wpisy obraźliwe, pokemoniaste to może pora na kwejczaste i wioślarskie?
Ten materiał to tylko
Nattsjel napisał/a:
odruch bezwarunkowy
TheDoctorJohnny napisał/a:
Gorszych dup nie widziałem
pewnie zawiedzony, bo spodziewałeś się tego co zazwyczaj anioł serwuje, czyli gówno, faje, a tu taka niespodzianka
jak dla mnie, dzięki anioł, bo świetna składanka
tranzystor napisał/a:
Odważna odpowiedź. A teraz dopierdol sobie ostrzeżenie.
Starłem się
Jakim prawem moderatorem jest osoba, która pierwsza każe za łamanie regulaminu a sama go łamie nie po raz pierwszy?!
Cytat:
86. Odpowiedź: Darude - Sandstorm na każde pytanie użytkownika o utwór, podkład muzyczny itp.
O ile pierwsze kilka razy tekst wydawał się zabawny tak teraz stał się wkurwiający i zaśmiecający większość tematów. Co za dużo to niezdrowo. Komentarze tego typu będą usuwane w celu utrzymania przejrzystości forum a użytkownicy nagminnie łamiący to zalecenie będą karani ostrzeżeniem o wartości 1.
A potem będziesz pierdolił, ze nie łamiesz regulaminu jak ci wypomnę a za pierwszą pierdołę dasz mi warna/usuniesz komentarz/poprosisz kolegę dyslektico albo iliviera aby to zrobił...
Dlaczego żadem inny mod/dubler nie nałożył na ciebie warna/nie usunął komentarza? Pomijam fakt, ze nie znasz regulaminu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów