📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FryzjerZG napisał/a:
naprawde nie mam pojęcia w ktorym rejonie polski byly te tornada, zgaduje ze to musi byc Polska B. Nie ma chuja , takich wsiorow to na zachodniej stronie ze swieczka szukac... Masakra, niby ten sam kraj, a nieraz nie wiem czy to Ukraincy czy Polacy. Kaczor wygrywa wybory to juz wogole bez komentarza..
"pomorskie, kujawsko-pomorskie oraz wielkopolskie"
coś się pomyliłeś ... bo to Twoje rejony.
WKONCU WKONCU! tornado w polsce mam nadzieje ze bedzie kiedys w moich okolicach . Wiem ze to niszczycielski zywiol ale dla mnie jest to najpiekniejszy widok na swiecie
kurde co się dzieje z tym krajem
dziadek mistrzem ciętej riposty:D
Widziałem na żywo jak to tornado się formowało i przemieszczało. Potem jeszcze pogoniłem je samochodem ale spierdoliło. Ogólnie zajebista sprawa puki nie jesteś na jego drodze.
Tak mi się sniło, kurwa phaha jebłem, co chwile tylko o Jezu o Jezu, jak by Jezus był to by takich trąbek nie nakurwiał ....
0:05 "Tak wygląda dżungla"
no chyna nie
Nie, nie ! Pomyłeczka. 70% wieśniaków tak sie zachowuje A spróbuj im tylko powiedzieć, że w mieście mieszka sie lepiej to ci dom rozpierdolą
no chyna nie
Cytat:
naprawde nie mam pojęcia w ktorym rejonie polski byly te tornada, zgaduje ze to musi byc Polska B. Nie ma chuja , takich wsiorow to na zachodniej stronie ze swieczka szukac... Masakra, niby ten sam kraj, a nieraz nie wiem czy to Ukraincy czy Polacy. Kaczor wygrywa wybory to juz wogole bez komentarza..
Nie, nie ! Pomyłeczka. 70% wieśniaków tak sie zachowuje A spróbuj im tylko powiedzieć, że w mieście mieszka sie lepiej to ci dom rozpierdolą
Komentatorzy nie najlepsi ale ciekawe co wy byście zrobili , będąc w takiej sytuacji ^.^ Rozjebałoby wam dom to inaczej byście mówili
O Jezu O Jezu tak mi się śniło!
No tak... tylko "trąby" jej w myślach podczas snu...
No tak... tylko "trąby" jej w myślach podczas snu...
Tak sie sklada, ze to moj znajomy nagrywal. A co do wsiokow - to Sztum - skrajnie znienawidzony przez cywilizowana czesc wojewodztwa. Jak widzicie na drodze samochod z tablicami GSZ to oczekujcie nieoczekiwanego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów