Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I chuj ci w dupę ciabaty synu nie potrzebny element w dupę jebany hak Ukraińcy u nas ale za raz się skończy bo zakenski zasoby chcę tych w końcu kurwa młodych u nas niech się kurwy za ojczyznę wezmą a bogaci teslami po Warszawie niech jeżdżą na kurwa ukraińskich plachah hahahahaha
7:10, wtorek, a ten już napierdolony!
Jakie 2 minuty? Od momentu zawisniecia kilka sekund i urywa się film. Kilka minut wiszenia i mozg jest martwy z powodu braku natlenionej krwii. Odwieszenie już nic nie daje mimo tego że serce może jeszcze bić kilkanaście minut.
Dokładnie. Odcięcie świadomości to około 6-12 sekund bez dopływu krwi do mózgu. Potem to już odruchy jak kasłanie lub przełykanie bo mózg ogłasza fajrant
I chuj ci w dupę ciabaty synu nie potrzebny element w dupę jebany hak Ukraińcy u nas ale za raz się skończy bo zakenski zasoby chcę tych w końcu kurwa młodych u nas niech się kurwy za ojczyznę wezmą a bogaci teslami po Warszawie niech jeżdżą na kurwa ukraińskich plachah hahahahaha
To "nagranie" to instrukcja dla Ciebie
Breloczek chciał delikatniej i mniej się męczyć dlatego się osuwał. W rzeczywistości męczył się bardzo długo.
Z doświadczenia owszem, świadomość jest niesamowicie krótko, tak naprawdę w momencie kiedy występują drgawki na początku to świadomością jesteś już w innym świecie. Serio, taki ucisk na szyi odcina myślenie błyskawicznie, w kilka sekund. Cała reszta to już odruchy mięśni, oczywiście na śmierć trzeba czekać znacznie dłużej ale dla zainteresowanego jest to już nieświadome czekanie. Miałem okazję przypadkowo się powiesić na urbexie, szczęśliwie byłem z ekipą, przechodząc po takiej kładce poślizgnąłem się i taki pręt który gdzieś z sufitu wisiał przebił mi kominiarkę która miałem założona na szyję, do szybkiego założenia na ryj, z jednej strony spoko że nie nadziałem się szyją, bo nie odpowiedziałbym tego, z drugiej podobno ściągnęli mnie w kilkanaście sekund, ale odcięło mnie w może 5
przeżyłeś?
Jakie 2 minuty? Od momentu zawisniecia kilka sekund i urywa się film. Kilka minut wiszenia i mozg jest martwy z powodu braku natlenionej krwii. Odwieszenie już nic nie daje mimo tego że serce może jeszcze bić kilkanaście minut.
Sam probowalem sie powiesic w bardzo slaby sposob ale i tak wiekszosc ciezaru ciala ciagnela mnie w dół i przez caly czas bylem swiadomy po okolo 2 minutach duszenia się, zrezygnowalem ponieważ się rozmyśliłem. Wszystko zalezy od sznura, wagi oraz pozycji w ktorej wisisz a takze od tego czy powieszenie nastepuje gwałtownie czy powoli vo jak gwlatownie to latwo wtedy zerwac rdzeń kregowy. zalaczam zdjecie z roznymi sposobami, od ktorych bedzie zalezec czas smiercj i odczucie.
Jak dlugo czlowiec utrzymuje swiadomosc w takich sytuacjach? Ktos sie wypowie? Jakis expert? Moze ktos z doswiiadczeniem w tej dziedzinie?
W razie W nagraj i poinstruuj znajomych by wrzucli nagranie na sadola
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów