📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahahaha makaroniarze to mają wulgaryzmy
Finuś napisał/a:
Ferrari rozjebane a kredyt spłacać trzeba
Ferrari się nie bierze na kredyt, jak ma się 10 mln na koncie to można ten jeden wydać na samochód, no chyba że ktoś jest debilem, a i jest tak ubezpieczony, że ten zezłomuje a dostaje od ubezpieczyciela nówkę z salonu.
Haha, no kurwa standard, większość osób kupujących takie auta nie potrafi wykorzystać ich mocy nawet w 50 proc. Ale chuj... ferrari ładne i Nowobogacki musi je mieć. Tutaj lekko popadało, mistrz prostej jebany nacisnął mu w pizdę i go zarzuciło, haha.. jakie buractwo. Identycznie się irytuje jak widzę dresa w E36 1.6 LPG, ledwo zobaczy jakąś prostą i pizda, a na zakrętach 20-30 na godzinkę bo się skurwiel boi że mu dupa ucieknie, zero umiejętności, 100% lansu.
Kurwa chyba z mojego audi nagrywane : \
Już wkrótce na Allegro - bezwypadkowy Ferrari Spider od pierwszego właściciela.
debil nawet w ładnym samochodzie, w dalszej mierze pozostaje tylko debilem.
mama mia mai spagetti hahah ten ma ferrari a ten tylko osłony na pasy z ferrari
PS. już nie ma ferrari
PS. już nie ma ferrari
Takie nagranie to rzadkość
JAPIERDOLE. wloski na poziomie kilku telenowel a bawicie sie w takie słowotwórstwa, że maść na ból dupy nie pomaga. Skrót :
-Cazzo ! mamma mia ! O Dio mamma fermati Mamma vai in dietro, vai in dietro. porca miseria vai dietro ( chwilka pierdolenia po chyba macedońsku ) ferma ferma ferma
-Kurwa ! o matko ! o Mój Boże mamo zatrzymaj się, mamo jedź do tyłu, jedź do tyłu. Kurde jedź do tyłu. Zatrzymaj sie, zatrzymaj sie zatrzymaj się.
" Katso " kurwa wasza mać.
-Cazzo ! mamma mia ! O Dio mamma fermati Mamma vai in dietro, vai in dietro. porca miseria vai dietro ( chwilka pierdolenia po chyba macedońsku ) ferma ferma ferma
-Kurwa ! o matko ! o Mój Boże mamo zatrzymaj się, mamo jedź do tyłu, jedź do tyłu. Kurde jedź do tyłu. Zatrzymaj sie, zatrzymaj sie zatrzymaj się.
" Katso " kurwa wasza mać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów