18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
nectovelius 2021-09-13, 21:32
2:58 ten blondas wygląda jakby na jakichś pigułach ruskich był... najpierw się typowi każe przysunąć do noża, się nim nie przejmować, później się odsunąć... nic dziwnego, że się gościu wkurwił

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
mac_nikolaj 2021-09-13, 21:33 1
Chyba wolą śmierć niż pierdel... tak mi się wydaję

piwo stawiam najczęściej jak coś mnie rozbawi, więc jeśli postawiłem je tobie, to jesteś śmieszny gość.
Zgłoś
b0gus 2021-09-13, 21:57
Kolejny przyszedł z nożem na strzelaninę...
Zgłoś
M@recki 2021-09-13, 22:44 8
Nie mogli jeszcze odjebać tej co drze ryja w tle ?

Prof._Kot_Budd napisał/a:

Ciekawi mnie jaki plan urodził się w jego małpim mózgu... Że co, że zakosuje 3 policmajstrów zanim zdążą strzelić i ucieknie ze swoją małpiatką, która będzie za to podziwiać po grób ? Albo, że policmajstry go tylko delikatnie poturbują, dostanie mały wyrok a potem do końca życia będzie bohaterem jak ten inny goryl co nie mógł oddychać i będzie dostawał od ziomali darmowe skręty, a białe kurwy będą mu w ramach przeprosin pucować pęto ?

Pojebały mu się rzeczywistości... Myślał że jest w Polsce i że aspirant Bagieta i 2 dziurawce będą się z nim siłować
Zgłoś
MrSiwy88 2021-09-13, 22:50
i tak powinno być !
Zgłoś
purunkpustunk 2021-09-13, 23:07
Hm, no przyznam że trochę go jednak podziurawili. Da radę naprawić?
Zgłoś
Tal-Rash 2021-09-14, 4:34
Kolor skory oczywisty...

Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw
Zgłoś
toofast2watch 2021-09-14, 8:06
Wsłuchajcie się. To jest bardzo nowoczesny murzyn który został aktywowany SMSem.

Artysta Sadysta
Zgłoś
veronx 2021-09-14, 10:32
oni jakby wszyscy byli z tego samego szablonu robieni, ja pierdole co za debsy
Zgłoś
Amon1969 2021-09-14, 11:12
Oglądam masę takich filmów. Polecam kanał :
youtube.com/channel/UCwkm_Wcyh0pc7UUmZZfL-6w
Były policjant opisuje dokładnie każda taka akcje oraz zachowania policjantów oraz zjebów.
Zgłoś
djpyza 2021-09-14, 12:40
rLy napisał/a:

Ja kurwa tego nie rozumiem jakim trezba byc zjebem. Stoi 10 szkiełow na około Ceibie z bronia wycelowana i wiesz ,ze jak zrobisz o jeden krok za duzo w kraju gdzie Szkiełownia strzela na lewo i prawo to wpakuja w Ciebie stado kulek . Malo tego , z tym scyzorykiem gdzie jestes oddalony o 5m od najblizszego szkila nic nie zrobisz . Ale ten debil i tak sie rzucił.
Ale za jedno mu chwała.... dzieki nieobliczalnosci tego czarno-czlekoksztalntego osobnika mamy material na sadisticu.
Ciało do wora i do mielarki.

raczej na youtube xd a potem sadysticu
Zgłoś
bojleros 2021-09-14, 15:35
Cyk i prosto do wakandy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów