piwo stawiam najczęściej jak coś mnie rozbawi, więc jeśli postawiłem je tobie, to jesteś śmieszny gość.Ciekawi mnie jaki plan urodził się w jego małpim mózgu... Że co, że zakosuje 3 policmajstrów zanim zdążą strzelić i ucieknie ze swoją małpiatką, która będzie za to podziwiać po grób ? Albo, że policmajstry go tylko delikatnie poturbują, dostanie mały wyrok a potem do końca życia będzie bohaterem jak ten inny goryl co nie mógł oddychać i będzie dostawał od ziomali darmowe skręty, a białe kurwy będą mu w ramach przeprosin pucować pęto ?
Pojebały mu się rzeczywistości... Myślał że jest w Polsce i że aspirant Bagieta i 2 dziurawce będą się z nim siłować
Ja kurwa tego nie rozumiem jakim trezba byc zjebem. Stoi 10 szkiełow na około Ceibie z bronia wycelowana i wiesz ,ze jak zrobisz o jeden krok za duzo w kraju gdzie Szkiełownia strzela na lewo i prawo to wpakuja w Ciebie stado kulek . Malo tego , z tym scyzorykiem gdzie jestes oddalony o 5m od najblizszego szkila nic nie zrobisz . Ale ten debil i tak sie rzucił.
Ale za jedno mu chwała.... dzieki nieobliczalnosci tego czarno-czlekoksztalntego osobnika mamy material na sadisticu.
Ciało do wora i do mielarki.
raczej na youtube xd a potem sadysticu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów