(można włączyć polskie napisy)
(można włączyć polskie napisy)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten film to raczej satyra na ichni kreacjonizm i jego nauczanie w szkołach w jueseju.
Przecież i u nas już się zaczyna tego typu dziwactwa
Kiedyś był też podobny o wieczorowej szkole dla dorosłych - lekcja matematyki. Gdzie najlepszym uczniem był niedorozwinięty, chinol do tego pedał.... A najlepszy był dlatego że miał najwięcej cech które dawały + do ptk.
Ale nie mogę go znaleźć.... Może ktoś coś?
Że też ktoś sponsoruje takie idiotyzmy. Bo przecież to nie jest amatorski filmik frustrata, tylko nakręcony profesjonalnym sprzętem, więc i jakiś budżet zapewne pochłonął.
Takie idiotyzmy odpierdalają się na uczelniach w realu.
Przykład z USA: studenci medycyny nie usłyszą na wykładzie o raku prostaty bo wykładowca boi się zasugerować że to dotyczy wyłącznie mężczyzn. A o różnicach pomiędzy kobietami i mężczyznami lepiej tam nie zaczynać...
Ps. Nie pamiętam nazwy uczelni ale to autentyczna historia.
Że też ktoś sponsoruje takie idiotyzmy. Bo przecież to nie jest amatorski filmik frustrata, tylko nakręcony profesjonalnym sprzętem, więc i jakiś budżet zapewne pochłonął.
Też jestem ciekawy kto sponsoruje te wszystkie gówno fundacje, które wszędzie potrafią znaleźć rasizm, na każdym kroku prowadzą jakieś warsztaty i są regularnymi bojówkami na manifestacjach.
Ty jeszcze musisz dużo świata zgłębić, żeby zrozumieć jak te prześmiewcze filmy stały się rzeczywistością i prześladują ludzi którzy mówią inaczej
Jestem w stanie uwierzyć, że zrobili to zwykli ludzie z pasją w przeciwieństwie do filmików promujących lgbtgówno i inne lewicowe bzdury.
A Ty dalej swoje. Lewar zafajdany jesteś i tyle. Wpisujesz się idealnie do przekazu w filmiku.
Standardowa odpowiedź prawicowych zjebów nie mam argumentów to zacznę obrażać. Dobrze ze istniejcie można się ponabijac jacy jesteście ograniczeni umysłowo
Standardowa odpowiedź prawicowych zjebów nie mam argumentów to zacznę obrażać. Dobrze ze istniejcie można się ponabijac jacy jesteście ograniczeni umysłowo
To lewaki są ograniczeni umysłowo...
Wiesz, że sam nie podałeś żadnego argumentu za to odwróciłeś kota ogonem i wyskoczyłeś ze szczepionkami....
aby nie wyjść na tępaków,
niestety, obecne czasy nie sprzyjają rozsądkowi tylko werbalnym idiotom
Wiesz, że sam nie podałeś żadnego argumentu za to odwróciłeś kota ogonem i wyskoczyłeś ze szczepionkami....
To przeczytaj co tu dopierdolił, to już jest kurwa mistrzostwo
"A że poparcie pisu spada to co wujek Władimir robi? Wysyła imigrantow do Polski bo wie Polacy ich nie lubią i pis zyzksa w sondażach a opozycja straci za chęć ich przyjęcia. Dzieki temu pis się umocni i Putin znowu będzie miał cichego wspólnika w UE"
To przeczytaj co tu dopierdolił, to już jest kurwa mistrzostwo
"A że poparcie pisu spada to co wujek Władimir robi? Wysyła imigrantow do Polski bo wie Polacy ich nie lubią i pis zyzksa w sondażach a opozycja straci za chęć ich przyjęcia. Dzieki temu pis się umocni i Putin znowu będzie miał cichego wspólnika w UE"
A co Cię dziwi w moim wpisie? Zwłaszcza po tym jak teraz pis zaprosił le pen która jawnie wspiera Putina.
A co Cię dziwi w moim wpisie? Zwłaszcza po tym jak teraz pis zaprosił le pen która jawnie wspiera Putina.
Dobre pytanie, tylko kim jest le pen? Nikim, dlaczego nie pytasz czemu Tusk nosił płaszcze za ludźmi którzy robią namacalne interesy z Putinem? Dlaczego opozycja robi wszystko, żeby pisowi rosło pierdoląc o przyjmowaniu imigrantów podczas gdy nawet zachód powiedział, że trzeba zapewnić szczelność granic?
Wiesz co ostatnio prawa ręka Merkel powiedziała?
Wieloletni doradca ds. polityki zagranicznej niemieckiej kanclerz ujawnia kulisty działań dyplomacji RFN. – Angela Merkel zawsze pamiętała o tym, co byłoby akceptowalne dla Rosji; zadbała, by Ukraina nie miała perspektyw na wstąpienie do Unii Europejskiej i NATO – zdradził w wywiadzie dla „Der Spiegel” Christoph Heusgen, jeden z najbardziej wpływowych doradców rządzącej przez 16 lat Niemcami kanclerz.
Połowa tych skurwieli, KE siedzi w kieszeni Putina i nawet już się specjalnie z tym nie kryją.
A co Cię dziwi w moim wpisie?
No nie wiem może fakt, że opozycja by nie traciła poparcia jakby słuchała normalnych Polaków? Ale oni wolą stworzyć chore multikulti jak na zachodzi i nie oszukujmy się, od tego dobrobytu nie przybędzie zwykłemu obywatelowi. Sami sobie strzelają w stopę, a potem zwalają winę na innych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów