📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Ładnie spierdolony ryj. masz zajebiste szanse w castingu do mortal combat jako reptile
Jak to mondre kosmetyczki piszo w internecie, nie wolno wyciskać syfów! To niech sobie rosną efektownie.
Z gęby przypomina azjatę chinola czy jakiegoś innego podrabiańca, tam to u nich dość powszechne
Lingula napisał/a:
@Maupajoke - moje uszanowanie kolego, to wyglada na ospe prawdziwa.
To nie ospa prawdziwa. Obejrzyj sobie zdjęcia chorych, nikt nie ma takiego zagęszczenia tych czopów na ciele. Pomijam już to, że chory na ospę jest nią zasypany cały, a u tego grudy na twarzy kończą się już na szyi. Moim zdaniem coś genetycznego. Trądzik to to też na pewno nie jest.
chlopakowi ktos strzeli liscia i cala reka w majonezie
@up wirus ospy prawdziwej została zeradykowany w 1980 roku, od tamtej pory trzymany jest jedynie w kilku miejscach na świecie w laboratoriach w razie, gdyby wybuchła epidemia wynikająca z użycia broni biologicznej (możliwość wytworzenia szczepionki); gdyby ktokolwiek został zdiagnozowany jako nosiciel wirusa ospy prawdziwej jestem przekonany, że byłaby to najważniejsza informacja ostatnich lat i każdy by o tym wiedział.
Ja stawiam na wrastające włosy, bo nie widzę żadnego, a ogolić się przecież nie może. To by się zgadzało z zagęszczeniem właśnie na brodzie i policzkach, a brakiem za uchem, i na szyi.
będzie film na fejs
Chuj tam wasze pomysły, pani pimple popper ze swoim wyciskaczem to by pełnometrażowy film nakręciła.
Ciekawe, czy jak się podgrzeje to będzie popcorn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów